Xenony stały się podstawą w kebabach to i ja postanowiłem doposażyć swoją bunie w Zestawik xenon 6000k. Miało być 8000k ale po namowie sprzedawcy w sklepie doszłem do wniosku że 6000k będzie w sam raz. Do tego dojdą jeszcze ringi żółte CCFL
A co z multifunkcyjna kieratÄ…? Ogarnij temet bo nastepni sa w kolejce
Co do kiery to narazie nie miałem na to czasu (praca) ale napewno coś będę kombinował.
Narazie szukam przycisku Hi-Fi bo akurat podłączyłem wzmaka i przydał by mi się do uruchamiania Go.
Wczoraj mi przyszło coś takiego Subwoofer Blaupunkt GTB 1200 MK II 800W - gra naprawde zacnie
A to go napędza i do tego radyjko Clarion i powiem szczerze że nieźle to gra.
Głośniki JBL poszły w odstawke jeden coś zaczą chrapać i oddałem je dla gościa. Tak to jest z używkami. Subwoofer oczywiście NOWY
Narazie szukam przycisku Hi-Fi bo akurat podłączyłem wzmaka i przydał by mi się do uruchamiania Go.
a dlaczego nie podlaczysz pod radio REMOTKI? u mnie tak jest i wszystko piknie... ew zrob taki trik jak ja z przyciskiem w popiolce (u mnie jest pod przekaznik podlaczony odcinajacy + od monitora LCD i tuner TV)... poszukaj w smigielkach
nie myslales zeby wzmacniacz zalozyc "do gory nogami" na "suficie" bagaznika? noi skoro ///M pakiecik to zaloz hokejke z przodu ogolnie bardzo ladnie... na zywo jeszcze lepsze wrazenie robi
U mnie lakier nie był zły to polerke zrobiłem sobie własnoręcznie, Ale polecał bym pożyczyć sobie od kogoś polerke mechaniczną dobrąpaste do polerki i heja.
Ja ręcznie zasówałem cały dzień.
CO do wzmaka ta myślałem o tym ale na tym wzmaku ładnie na niebiesko podświetla się napis BLAUPUNKT i to dlatego. Wzmacniacz jest przykręcony do podłoża takrze nie lata po bagażniku.
[ Dodano: 2008-06-07, 19:38 ]
Co do dokładki pod przedni zderzak to napewno tam zawita ale narazie mam inne wydatki.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach