High tech.jestem pełen podziwu.Sprzet widze konkretnie robisz.Widok tych alpin mnie rozbroił.Ja marze choc by o jednym takim a ten ma 3 takie
Naprawde każde auto robisz perfekcyjnie.Choc ja ci mówie zrób e34 na typowego Niemca.e30 i e36 mnóstwo jest projektów typowo nazistowskich.E34 na palcach jednej reki mozna policzyc a prawdziwego który by mnie powalił tak naprawde nie ma zadnego.jak tak dalej pójdzie to ja złoże jakąs e34.
Ale jednym słowem jesli ty już cos działasz przy autku to widze nie odwalasz fuszerki.Od początku do konca robisz to w pełni profesjonalnie i starannie.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Widziałem dziś na zywo, jedno z nielicznych e32 które zrobilo na mnie takie wrażenie...powodzenia w realizacji dalszych planów, szykuje sie grube 7er
Jestem pod ogromnym wrazeniem Super auto , bardzo mi sie twoj projekt podoba. KOZAK
Jednak co do audio to szkoda ze dales wzmaki alpine...nie graja za ciekawie
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach