tak myślimy o tym samym, rozmawiałem kilka dni temu z Hubertem i pytał sie mnie co by tu jeszcze zrobić żeby było dobrze a nie przedobrzyć , ciekawe jak długo wytrzyma taka jazdę
Hubercik.pieknie pieknie.Jest nr 1.Ma to cos w sobie czego moja nie ma.Glebe masz nizsza odemnie i to o wiele spokojnie 1,5 cm. Ja niestety nie odważyłem sie już nizej zjechac.W tamtym roku mocno poszargałem spód a teraz wyglada dobrze a i mniej mam zaczepek o asfalt,koleiny.Ale zawsze taka gleba mu u mnie poparcie 100 procentowe.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Piekna sztuka Mozes zmi podeslac foto jak wygladala na gwincie na 18 calach ?? BO lada dzien bed emial gotowe 18 i chce zobaczyc co sie uda zrobic mniej wiecej z asa ar1 8 cali et35 8 czerokosci
Ladnie siedzi na tym gwincie
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
Samochód kolejny raz miałem okazje podziwiać na żywo, nie tylko na postoju ale podczas crusingu po miescie, wspaniały silnik, nie ustępuje mocniejszym 2,8. Rasowy niemiec, robi ogromne wrażenie na drodze, mocna gleba, koła, wnętrze tworzą piękną całość, auto nie jest czarne, ani granatowe, a takie germańskie Nic bym już nie zmieniał żeby nie przedobrzyć. Czołowy kebab w tym kraju !
moim zdaniem wyglada jeszcze lepiej niz moje.ma wszystko pieknie spasowane.miałem okazje jechac za nim,przed nim ,z boku na trasie z warszawy i do warszawy i masakra.Piekna ,sunie po ziemi,szeroka.jednym słowem naprawde kozak nad kozaki i nic nie przesadzam.Wrazenia niesamowite.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Hubert - obniżenie było masakra - gleboszuracz jak nic
Wchodzę dziś na forum i szok, najpierw widzę, że Sybir wystawia swoją e34, a chwilę potem czytam, że Mały chwali się e36 od BMW. Echhh. To chyba i ja już swoją sprzedam
Hubert - foto na pamiątkę, bo była naprawdę grubbbba:
Nie ma strachu Hubert już na następny dzień miał nowy nabytek.
Ja miałem kupować tamto auto a wyszło inaczej Hubert sprzedał mi swoją a sam wziął tamtą. Powiem tylko,że naprawdę śliczne auto wg mnie dużo ładniejsze od zielonej.
Pozdrawiam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach