A ja czegos nie rozumiem mowimy o kosztach czy o autach ?? moim zdaniem nikogo nie powinno interesowac czy kosztowalo to 1000 czy 15000 kazdy robi to na co ma ochote i na co go stac i moim zdaniem powinien liczyc sie efekt a nie koszta bo juz jeden temat porabany byl na temat tego ze kazdy powinien jezdzic na 3tgl teraz zrobi sie nastepny chory temat o kosztach !!!
tak zobie z nudów policzyłem że na tej rampie stoi 1091KM
ja stalem na gazie, to troche mniej
x_e_o_n napisa³/a:
A ja czegos nie rozumiem mowimy o kosztach czy o autach moim zdaniem nikogo nie powinno interesowac czy kosztowalo to 1000 czy 15000 kazdy robi to na co ma ochote i na co go stac i moim zdaniem powinien liczyc sie efekt a nie koszta bo juz jeden temat porabany byl na temat tego ze kazdy powinien jezdzic na 3tgl teraz zrobi sie nastepny chory temat o kosztach !
otoz to komentowac auta a nie koszty
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Mi tam naprawdę zwisa kto ile wpakował w to auto i również dla mnie liczy się końcowy efekt. Chciałem tylko napisać, że nie zgadzam się z ludźmi, którzy twierdzą, że potrzebne jest serce, a nie kasa....
A jeśli chodzi o auta to naprawdę nie mam pytań mimo, że E36 jakoś szczególnie mnie nie podnieca-tutaj jest inaczej.
Prawda jest taka ze potrzeba zeby ruszyc z miejsca i duzo serca, umiejetnosci, wiedzy zeby uzyskac efekt koncowy A kto ile wpakowal w auto to juz osobista sprawa
_________________ SPRZEDAM DOS�OWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
Naprawde wielki szacunek dla was chorych umysłowo ! Ta choroba fachowo się nazywa "syndrom gleboszurającego Hansa" Im bardziej człowiek się pogrąża w tej chorobie tym lepiej !
Może i ja w przyszłości zrobie z majoneza coś na czym będzie można zawiesić oko
sorki za stronniczosc ale HARTGE Kamila328 sa the best... poza tym sliczna sesja i naprawde szkoda ze prawdziwy german stajl zostaje u NAS w kraju a na zachodzie sa na etapie playstation i Enefesufff
Wielki szacunek z mojej strony za włożoną pracę i pieniądze Ale przyznaję że warto było sobie odmówic czasem piwka Samochody powalają na kolana ! Coś takiego można było zazwyczaj oglądac na fotach z USA a tu proszę - Polak też potrafi Niesamowite maszyny...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
panowie po prostu szacuneczek za wasze auta
Z was powinno się brać przykład jak powinna wyglądać doinwestowana i stworzona z "dobrym smakiem" e36
Polak potrafi
pozdrawiam
Gratulacje!!! Naprawde bylo warto zobaczyc wasze auta na zywo. Pozdrawiam i dozobaczenia na nastepnym zlocie.
_________________ Mario- E34 "...Niech Moc będzie z wami...!!!"
E34 5?? V8, Daytonaviolet-metalic... przechodzi głowne modyfikacje. Premiera na wiosne )
Naprawde miło sie to czyta to jak wam sie podobają nasze autka.Kujon pomysł naprawde extra na tą sesje.Tak Niemcy niestety zagolopowali sie gdzies w inny swiat i zaczynaja w co 3 aucie lambo doorsy zakładac i inne cuda ale tam tez jest jeszcze wielu Niemców którzy tego nie toleruja i preferuja niemiecki oldscholowy wyglad bawarek.Widac to po tym jak zamiescilismy nasze bawarki na syndykacie Niemieckim i ocenach jakie otrzymalismy od niemców .Dlatego nie watpie w to że jak pojawie sie kiedys na jakims zlocie w Niemczech zobacze nie tylko latajace cyrki ale i prawdziwe germanskie stare projekty .Pozdro
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
osz kuuur chyba czas sprzedac moje e36 coupe bo w zyciu takiego bolida nie stworze
normalnie chlopaki zajebioza linki do zdjec porozsylalem znajomym jako wzorcowo zrobione kebaby
wejdzcie na bmw syndykat.de to jedno z wieszych forum niemieckich Bmw i tam znajdziecie nas czyli kujona,Kamil vel german boy i kiloff.Zobaczycie od razu inne autka niemców.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach