Tak krotko mówiac to rece mi do niej opadaja .Czasami grubo mysle nad sprzedaża. Zamiana była by całkiem ciekawa ale poszedłbym na łatwizne .......
[ Dodano: 2008-07-19, 18:01 ]
A kosztach lepiej nie mowic co zarobie to pakuje do niej i na nic nie mam .......
KALINA JAK WIDZE JAK JĄ ROBISZ TO PRZYPOMINAJA SIE MOJE POCZYNANIA Z PRZED KILKU MIESIECY JAKIE ROBI�EM ZE SWOJA BAWARKA.TO MI SIE PODOBA .ZERO KOMPROMISÓW,WSZYSTKO PROFESJONALNIE Z NAJWYZSZEJ PÓ�KI.POZDRAWIAM.MAM NADZIEJE ŻE JA NA ŻYWO ZOBACZE W TYM ROKU.W TARNOWIE MUSISZ BYĆ.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
NA KAZDE PYTANIE ODPOWIEM TELEFONICZNIE . NIE MA ZADNEGO PROBLEMU . A CO BEDE WK�ADA� TO ZOBACZYMY -CHODZI MI PO G�OWIE 3,2 Z M3 E36 . ROZMAWIA�EM WCZORAJ Z PUZEM I JESLI UDA MI SIE ZRZENIC ORYGINALNY SILNIK AUTOMATYCZNIE EMKA OTRZYMUJE NOWE MOCNE SERDUSZKO ...........
A CO DO KOSZTÓW BO KAZDY PYTA OD ZAKUPIENIA AUTA :
-FELGI BBS RS 17 '' 1000 Z� OKAZJA BO KOLES NIE WIEDZIA� CO SPRZEDAJE
-NOWE BLACK HELLA 1200 Z�
-SKÓRA PLUS OBSZYCIE KIERONICY I MIESZKA NA HAMULEC RECZNY 2800 Z�
-CZARNE MIGACZE MTS 60 EURO
-DRUGI SAMOCHÓD NA CZESCI E30 316 1000 Z�
- MALOWANIE AUTA TZN POPRAWKI ITP OKO�O 1500 Z�
- CZESCI Z M CARSU EMBLEMATY DYWANIKI I RÓZNE PIERDO�Y 1500 Z�
W PLANACH NOWY ZAWIAS ,KOLEJNY SAMOCHÓD NA CZESCI, KOMPLETNA RENOWACJA KÓL , OPONY , I MASA CZESCI O KTÓRYCH NAWET NIE CHCE MYSLEC ,. KRÓTKO MÓWIAC STUDNIA BEZ DNA ,ALE CO SIE NIE ROBI DLA CHOREJ PASJI ..........
ZNACZKI PRZYWRÓCONE .... CDN.......
Ostatnio zmieniony przez Kalina 2008-07-28, 14:19, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Myślę że w przypadku Kaliny to raczej nie możliwe bo widać co zrobił z tym samochodem od zakupu do tej pory. Ale M3 jest dość kosztowne a szkoda że idzie do żyda bo fajnie się patrzy jak EMI się zmieniała.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach