Najważniejsze że nic nie ociera... Przód poszedł 6 cm do dołu ale tył troche przy mało tylko 3 cm. Najprawdopodobniej z tyłu dojdą jeszcze dystanse po 5mm na strone tak żeby było troche szerzej i nie tarło.
Komfort - no cóż jest taki sobie, nie wiem czemu ale buja mi troche na większych dołkach. Mogły bybyć bardziej twarde. Ale wizualnie jest OK
Właśnie wiem że tył troche jest za wysoko - Zdjęcia są z wczoraj dzisiaj już jest troche lepiej. Auto poszło z tyłu jeszcze o 1cm do dołu ale to i tak troche przy mało. muszę poszukać nowego kompletu sprężyn na tył. Narazie będzie tak zobacze jeszcze jak wyjdzie z tymi dystansami.
Co do tego negatywu to właśnie jakoś słabo to wyszło na tych fotkach w realu tego nie widać
Komfort - no cóż jest taki sobie, nie wiem czemu ale buja mi troche na większych dołkach.
bujac moze bo amory nie sa odpowiednio sztywne... polaczenie amorow z mtechnika +krotkie sprezyny (tak jak kiedys bylo u jednego z forumowiczy) = dziwna jazda (bujanie)
nie nie założyłem kolega założył do siebie i jakoś średnio mi się podoba montarz tych ringów. średnio pasują do lampy. Narazie zrezygnowałem z nich. są za duże wymiarowo do e36
�adne autko, tylko co do tyłu, z wysokością bym nie kombinował, natomiast jeśli ustawisz pochył kół ( Tobie się lekko schodzą pod auto) to będzie lepiej wyglądać i może nieco siąść auto . Regulacja jest jedną śrubą na końcu wahacza.
te zenony swieca Ci jak radziecki halogen... nie wiem czy to tylko kwestia ustawienia czy w lampach bez soczewki juz tak musi byc.... a auto w ruchu wyglada pincet razy lepiej niz na fotach...
dobrze jest .Przód zostawic tylko tył puscic o 1 cm.Przód masz tak jak powinny siedziec e36.popracuja nad tyłem.Szkoda że na tyle nie masz mkontura 10 cali.wtedy było by ładnie.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
te zenony swieca Ci jak radziecki halogen... nie wiem czy to tylko kwestia ustawienia czy w lampach bez soczewki juz tak musi byc.... a auto w ruchu wyglada pincet razy lepiej niz na fotach...
To na 99% kwestia lamp, pod xenon musi byc lampa z soczewka bez dwoch zdan...zwykla lampa za bardzo rozprasza swiatlo i przy ksenonie to za bardzo widac i fakt faktem przynajmniej na fotach dziwnie to swieci...Moze to kwestia tez temp tego xenonu, jak dla mnie to 4300 jak w ori jedynie w chodzi w gre te wszystkie o wyzszej temp wygladaja przynajmniej dziwnie...
A co do gleby to zaloz LUCAS koniecznie ten dyfuzor pod przedni zderzak obnizy on wizualnie troche przod pozatym bez niego zderzak m-tech wyglada tak golo ale to tylko moje zdanie. Pozdro
Co do xenonów to nie jest tak źle, po tym jak się widziałem z jaqubem, to obniżyłem troche światła i jechałem za kumplem i nie oślepiam już. Co do gleby to będzie troszke wyżej przód a tył zostanie tak jak jest. Auto odebrałem od lakiernika i teraz wygląda tak jak ma wyglądać kebab. Polerka mechaniczna zrobiła swoje. No i blęda jest
ehhh ta blenda ja bym ja odrazu wy.... -czepił a przodu wogóle nie ruszaj jest idealnie tak jak byc powinno w e36 Co ty tam chesz podnoscic jak jest naprawde eleganzzz no i szkoda ze brakuje tych magicznych 10 cali na tyle Ale jest ok PZDR!
Ostatnio zmieniony przez --=CZARNY=-- 2008-07-29, 09:34, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach