no wlasnie, zdziwilem sie, ze z allegro zniknela bo prawde mowiac zaczalem kalkulowac posiadane fundusze co do foteli to zapraszam do tematu z moja E30(link w podpisie), mam zalozone odnowione ori od M3 - wydaje mi sie, ze zrobione sa naprawde dobrze i cena byla sporo mniejsza(1400pln). a M3 jest w klasie i zaluje, ze sadowales tylko zainteresowanie tym autkiem. gdybys jednak chcial sie jej pozbyc...
CORAZ BARDZIEJ NIE CHCE SIE Z TYM AUTEM ROZSTAC - JESZCZE ZADNE BMW NIE DAWA�O MI TYLE FRAJDY
[ Dodano: 2008-08-11, 21:06 ]
WNETRZE JUZ PRAWIE GOTOWE ,BRAKUJE KILKU DETALI ALE TO TYLKO KWESTIA CZASU . W SILNIKU ZAGOSCI�A ROZPÓRKA .... CDN .....
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Tyle osob pisze ze chce kupic m3, jak byla to sie okazalo ile jest zdecydowanych kupcow - ZERO
Nawet jak nie byla igla ( czego nie wiem ) to cena i tak bardzo dobra byla.
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
Ostatnio zmieniony przez Rafals 2008-09-20, 23:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
CO BEDZIE NASTEPNE TEGO JESZCZE SAM NIEWIEM . JEDNO JEST PEWNE W EMKE NIE OP�ACA�O SIE DALEJ PCHAC KASY BO CENA REMONTU PRZEKRACZA�A CENE ZAKUPU INNEGO EGZEMPALRZA KTÓRY BY� BEZWYPADKOWY .
jak był trup to wiadomo nie warto się męczyć bo to nigdy nie będzie to, zawsze będzie niedosyt i niezadowolenie, a mieć tylko po to żeby mieć to też bez sensu
tylko dobre auto, zadbane i sprawne cieszy w 100%
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
bono20002 napisał/a:
Kalina to co z tą eMką było że sprzedałes??
raczej coś musiało być na mój gust i to coś dużego, bo bez konkretnego powodu się nie sprzedaje takiego auta
Kalina napisa³/a:
W EMKE NIE OP�ACA�O SIE DALEJ PCHAC KASY BO CENA REMONTU PRZEKRACZA�A CENE ZAKUPU INNEGO EGZEMPALRZA KTÓRY BY� BEZWYPADKOWY .
No ale skoro był powypadkowy, i zrobiony.......myślałem że cos groźniejszego a tu tylko powypadkowe...pchi..też mi coś
ćwiartki trzy przez cztery
witam tu własciciel tej m3 e30 z koszalina tzn 1z dwuch bo w Koszalinie są 2sztuki obie czarne druga kolegi Arka,pisałem do Kaliny kiedys maila zeby sie odezwał bo posiadaczy m3 e30 w Polsce to nie ma dużo i każdy praktycznie sie zna,i chciałem mu trochę opowiedziec o jego ///M no ale się nie odezwał,sam miałem ja kupic bo byłem jedna z pierwszych osób która sie dowiedziała że ona jest na sprzedaz ale odpusciłem i kupił ja kalina,jak kazde stare auto do robienia,ja swoja z Angli sprowadziłem wyglada dobrze ale tez trzeba bedzie robic bo to normalne przy tych naszych pieknych e30:)ale narazie zbieram te worki pieniedzy jak ktos dobrze zauwazył hyhy moze w przyszłym roku bedzie remoncik:)jak narazie tytuły jakie zdobyła to auto zlotu na zlocie w toruniu i auto zlotu na zlocie pod szczecinkiem:)pozdrawiam wszystkich a szczególnie posiadaczy e30:)a tu ruszamy ze stronka, ale narazie jeszcze w proszku hyhy zapraszamy: www.bmwmotorsport.pl
_________________ ///M-miłość do tej literki zwłaszcza jeśli chodzi o e30;)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach