_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Wprowadziłem lekkie zmiany do mojego trumniaczka , poszedł bliżej gleby , zmieniła się felga , oraz foteliki
Mam nadzieje że zmiany się spodobają , bo dla mnie teraz jest
I najpiękniejsze zdjęcie
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Nad Hakiem właśnie zastanawiam ale czasem mi się przydaje .
Brewki muszą zostać bo mi się bardzo podobają , nie mam halogenów ale za to mama coś innego kto widział mojego trumniaczka na zlocie ten wie co tam jest
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-09-30, 08:49
na Azevach o niebo lepiej, fotele też fajne, tylko zastanawiam się jak Ty się z tym swoim gabarytem w nich mieścisz
fajny materiał na siedzisku i oparciu.
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
fotele też fajne, tylko zastanawiam się jak Ty się z tym swoim gabarytem w nich mieścisz
Robert jakoś mi się ta sztuka udaje tylko na początku nie mogłem się do nich przyzwyczaić jakoś tak dziwnie si siedziało ale teraz jest już wszystko OK
Tymon co do siatka masz racjÄ™ jak dorwÄ™ tanio halogeny z ramkami to siatka zniknie
kafarek Wielkie dzięki za miłe słowa dokładka zostanie czarna bo mi się podobają dodatki czarne ( grill zderzaki progi dokładka )
Zastanawiam się jeszcze nad Bleck Hella a raczej nad Bleck Bosch tylko nie wiem jak to będzie wyglądało na moi touringu a dokładnie w tym zestawieniu kolorów bo nie chce zmieniać nerki ani dokładki malowac
Wielkie dzięki Mlody za te zdjęcia właśnie o coś takiego mi chodziło
Nad Hellą cały czas myślę więc pewnie zawita na moim Trumniaczku
Blant Jak tylko znajdziesz czas to możemy zrobić małą wspólną sesyjkę
best of ..................niepisze tego po złosci ale kierownica jest do motorówek typu see rey lub innych widziałem w sklepie pozdro
A mi się właśnie podoba ta kierownica MOMO Dużo bardziej od każdej innej oryginalnej BMW i dla tego właśnie jest w moim Touringu
Daje rade na meiscie widuje, ladnie wyglada gdy sie toczy. Kto ci fotele tak fajnie zrobil ?
Miroll mam takiego dobrego gościa od tapicerki
hehe znalazlem siostre blizniaczke mojej Beatki tyle ze z plecakiem
bardzo zadbana masz Beemke. Na Azevach faktycznie wyglada bardzo bardzo ale nie myslales o jakich typowych Borbet A z parapetem?
co do dokladki IS to bardzo ladnie sie komponuje z samochodem. tez zamierzam dorobic do swojej, tylko nie moglem sobie zwizualizowac czy bedzie dobrze wygladac, ale widze ze bedzie o wiele lepiej niz dobrze- tak jak jest u Ciebie
powiedz ino czy masz wersje z ABSem?? szyberek elektryczny miales w serii czy inwencja wlasna?
pozdrawiam i powodzenia w utrzymaniu takiego stanu
_________________ Życie bez wymarzonego samochodu wydaje sie trudniejsze...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach