I tylko pozasłaniac folią co się tylko da co jest związane ogólnie z prądem.
PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
podjec na Karcher czy Slonia poczekaj az wystygnie silnik spryskaj DETERSILEM - ok 25zl puszka - poczekaj 10min splucz ciepla woda pod cisnieniem podem najlepiej wydmuchaj ze szczelin spezonym powieterzem - 15zl puszka - i wszystko
Ale podjedz na Robowash center i za 25zl Ci umyja, wydmuchaja i wysusza
_________________ Pozdr. �ukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
Pomóg³: 10 razy Do³±czy³: 23 Lis 2004 Sk±d: Warszawa-praga
Wys³any: 2005-01-23, 22:27
a najtansze wyjscie...bierzesz od mamy plyn do mycia okien z dodatkiem ludwika,pryskasz ile wlezie,pluczesz karcherem na samoobslugowej myjni tj.slon,carman itd i powtarzasz raz jeszcze ta sama czynnosc..
bylo kiedys o tym pisane ale ja osobiscie nie ryzykowalbym na wlaczonym silniku.poczekaj az wystygnie i dopiero pryskanie a po calej robocie odczekaj az troche wyschnie...w tym czasie mozesz wyczyscic na glans srodek bety plakiem itd.
pozdro
_________________ Fanatyków E30tek zapraszam : Forum modelu E30
Ja myłem silnik już parę razy. Kup na sobie środek do mycia silnika, spryskaj cały (nie rozgrzany) silnik, bardziej brudniejsze miejsca wyczyść szczotką i spłukaj najlepiej karcherem, ale i szlaufem też dawało pozytywny efekt. Potem odpal silnik i niech sobie pochodzi aż wyschnie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach