EEEEE tam ten dodatek to w gratisie dostalem:) (zarty)
w 2009 roku mam nadzieje ze autko dostanie nowe zawieszenie ( nisko i szeroko:d )
i oczywiscie skorka do srodka ( jasna mi sie sni po nocach)
pzdr
[ Dodano: 2008-10-13, 22:56 ]
A co do gazu.nie jestem przeciwnikiem. dobra instalacja i mozna oszczedzac.wole jezdzic bmw w gazie niz np golfem w dieslu a BMW do lansu na niedziele.
A co do gazu.nie jestem przeciwnikiem. dobra instalacja i mozna oszczedzac.wole jezdzic bmw w gazie niz np golfem w dieslu a BMW do lansu na niedziele.
Masz racje lepiej jeździć BMW codziennie na gazie niż jakimś innym syfem
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Zmiany:
-lekka gleba ( wiekszej nie bedzie bo i tak zderzak jest jakies 3-4cm nad ziemia i co chwila przycierka)
-znaczek M5 (orginal )
-orginalne gwizdki w drzwiach
-zegary prawie M5 -dzieki Kajtus;)
-czarna skora w elektryce ,oczywiscie sportsize.
Co do kolpakow to juz nie dlugo, felgi stopniowo doprowadzam do porzadku.
Zmiany:
-lekka gleba ( wiekszej nie bedzie bo i tak zderzak jest jakies 3-4cm nad ziemia i co chwila przycierka)
-znaczek M5 (orginal )
-orginalne gwizdki w drzwiach
-zegary prawie M5 -dzieki Kajtus;)
-czarna skora w elektryce ,oczywiscie sportsize.
Co do kolpakow to juz nie dlugo, felgi stopniowo doprowadzam do porzadku.
Powiem ci że o ile E34 nigdy się jakoś nie emocjonowałem to na widok twojej aż mi ślina cieknie
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Dziś to piękne autko straciło dowód rejestracyjny
I to akurat jak jechałem do roboty. Oczywiście XENON'y. Ostatecznie w wozie technicznym powiedziałem panu mundurowemu co myślę o jego teorii zagrożenia w ruchu oraz dyrektywie unijnej itd. Szczególnie w odniesieniu do europejskiego stanu naszych dróg i innych szrotów...
Poza tym, BICEPS + OLA, a tak naprawdę OLA + BICEPS mają już dwie e34
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach