Henry te twoje RM-y wyglądają mega ślicznie, jeżeli można zapytać to jakie były fabrycznie i gdzie i za ile można kupić ranty w dobrej cenie.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
......Odpowiadam z przyjemnością.........Same felgi mozna kupić na alledrogo dosyc tanio , ja kupiłem komplet 6,5J x 15 z ET 33 za 1150 zł .............Wcześniej frantic z Krakowa sprzedawał chyba za 1000 zł , ale nie zdążyłem w aukcji . Natomiast nowiutkie ranty sprzedaje Tech Ride ( p.�ukasz Kocielinski ) z Wislicy k/Kielc . Jeden nowy rant to 400zeteł..........I takie cztery sztuki własnie kupiłem . Ma ranty od 1" chyba nawet do 3,5" jesli chodzi o średnicę 15". Wystarczy poszukac na allegro , aukcje z rantami sa ciągle aktualne ...........Tu ukłon w stronę Barabusa . Jeszcze raz dzięki Robert , te felgi to również Twoja ogromna zasługa ,że doradziłeś mi co wybrac .....Dzieki serdeczne i pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Dzięki Henry. Jednak w najbliższym czasie się nie skusze. Zostanie fabryczne ET24 i 7J. Gdzie można nabyć kluczyk do rozkręcenia felgi???
Nie sądzisz że czas pokazać je na aucie????
......Odpowiadam z przyjemnością.........Same felgi mozna kupić na alledrogo dosyc tanio , ja kupiłem komplet 6,5J x 15 z ET 33 za 1150 zł .............Wcześniej frantic z Krakowa sprzedawał chyba za 1000 zł , ale nie zdążyłem w aukcji . Natomiast nowiutkie ranty sprzedaje Tech Ride ( p.�ukasz Kocielinski ) z Wislicy k/Kielc . Jeden nowy rant to 400zeteł..........I takie cztery sztuki własnie kupiłem . Ma ranty od 1" chyba nawet do 3,5" jesli chodzi o średnicę 15". Wystarczy poszukac na allegro , aukcje z rantami sa ciągle aktualne ...........Tu ukłon w stronę Barabusa . Jeszcze raz dzięki Robert , te felgi to również Twoja ogromna zasługa ,że doradziłeś mi co wybrac .....Dzieki serdeczne i pozdrawiam - henry
za skromny jesteś Henry , ja tylko powiedziałem co i jak, a ty odwaliłeś kawał dobrej roboty, jeszcze raz gratki, dawaj foto na aucie, bo chyba nie chcesz nas trzymać w niecierpliwości aż do wiosny
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
...Dzięki , specjalnie w tym tygodniu założę na auto ................by nie czekać do wiosny . A kluczyka do srubek ,niestety nie mam...............W dalszym ciągu podkreślam ,że liczyły sie sugestie Roberta, a reszta to ..........juz tylko wydawanie kasy . Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
...Dzięki , specjalnie w tym tygodniu założę na auto ................by nie czekać do wiosny . A kluczyka do srubek ,niestety nie mam...............W dalszym ciągu podkreślam ,że liczyły sie sugestie Roberta, a reszta to ..........juz tylko wydawanie kasy . Pozdrawiam - henry
jakiego kluczyka może jestem w stanie pomóc
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
...Witaj Robert Trochę "wyżej" w postach, Andrzej Bielak interesował się czy miałem ten "fikuśny" kluczyk do srubek mocujących ranty ........Oczywiscie wiem ,że Ty takie "cudo" masz , bo nawet ktoś pisał na forum ,że pożyczał go od Ciebie ...............U mnie sprawe załatwiła firma przekładająca mi ranty ..............Ale to bardzo miłe ,ze można na Ciebie liczyć .........................Dziekuję i pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
...Witaj Robert Trochę "wyżej" w postach, Andrzej Bielak interesował się czy miałem ten "fikuśny" kluczyk do srubek mocujących ranty ........Oczywiscie wiem ,że Ty takie "cudo" masz , bo nawet ktoś pisał na forum ,że pożyczał go od Ciebie ...............U mnie sprawe załatwiła firma przekładająca mi ranty ..............Ale to bardzo miłe ,ze można na Ciebie liczyć .........................Dziekuję i pozdrawiam - henry
.......Przyznaję się , nie wiedziałem ,że to takie proste....Robert , jestes nieoceniony ! Natomiast wiedziałem ,że dziś najcenniejszym towarem jest informacja.............PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
...........No to jeszcze dodam , że dzieki nieocenionemu Puz'owi , który pamietał , że poszukuję sportowych foteli , z własnej inicjatywy znalazł mi takie i już od wczoraj leżą w Czernikowie i tylko trzeba je przetransportowac do Kielc a w Kielcach obszyc na nowo..................Może skórą ??? PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
Widzę Henry że na ostro zabrałeś się za swoją E30 chyba to M52 tak cię podkręciło
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
..........Tak , przyznaje "bez bicia" ,że nowy motorek i jego osiagi były przyczyna . Po drugie zawsze na zlotach porównywałem swoja "gołą" beemke z innymi, czasem naprawde "wypasionymi"..........To co mam być gorszy ????
Do Adama Na Track-Day'u w sierpniu byłem ,ale tylko .........5 minut , odebrałem tylko kompy do 2,8 l od Puz'a i wróciłem na fuche do Iskry w Kielcach ...........Teraz postaram sie zajrzeć, tylko sprawdze kiedy to jest.............
_________________ HENIEK
Klubowicz
henry, nie zapomnij dodać fotek swojej buni w butach nowych . Bo coś choć po 2 stronie Kielc mieszkam nie mogę się jakoś wybrać grr Bunie to teraz kosztowną masz , a będzie jeszcze jeszcze jeszcze jeszcze bardzie:).To 15go sobota wolny dzień od pracy Kierowniku. Niech robole pracują .Henry pomysli o tym torze ja z ciekawości wezme udział też tyle się wygrałem w Colina MCRae itd na kompie to trzeba przelać to teraz na real tor i Bunie e36 328i. Tor to mi się przypomina jak mialem jeszcze m40b18 lol.....
Pozdrawiam
Witam ponownie Tymon , szpera ..............jak w podpisie , jest oczywiście ,tylko ,że 2,93. Osobiscie bardzo mi pasuje to przełożenie. W mieście najwyższy bieg.....tylko "trójka".
Skoro Track-Day w sobotę 15-go to będę..................Ale wiecie na torze w Kielcach jeżdżę tylko Fiatem , a "sprzęt" niestety niesprawny od połowy maja...............PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
...Witaj Sławku ! Widzę ,że "namawiasz" mnie do dalszego inwestowania , a mnie długo namawiac nie trzeba ............Spróbuję znaleźć S3,25..........dzięki za sugestię.
"Najgorsze" ,że chyba "dojrzałem" by kupić sobie wreszcie auto do jazdy na codzień.........Od tygodnia szukam na alledrogo kolejnej beemki , ma byc szeroka lampa i motor minimum 2,5 l........."palma mi odbiła" chyba na poważnie..............PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach