E36 należy do mojego kolegi. 320i, szpera, nowy gwint, BBS CH19", xenon, wydech z końcówkami a'la m3, czarne sportsitze, kiera Raid z poduchą, dołożony m-pakiet, ciemna podsufitka, podświetlana gałka, rozpórki przód + tył itp itd. Auto niedawno bylo lakierowane. Z tego co pamiętam kolor był prawie taki sam, ale bez metaliku. Do oryginalnej bazy dołożył delikatny metalik, więc się mieni w słońcu. Nazwy lakieru nie znam, musiałbym poszukać.
GASPER coś czuje, że kebab mi się spodoba jak go zobacze-to może jak słoneczko zaświeci ustawka na wolsztytńskim rynku a pózniej mała przejażdzka po okolicy
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Kupiłem nowe koła na zimę... Od dawien dawna na nie chorowałem, ale 7ka mnie ubiegł z ich zakupem. Do mnie dotarły dopiero dzisiaj rano. Nie wytrzymałem, musiałem zamontować, wyczyścić kółka i zrobić parę zdjęc Po kościach czuję, że nie tylko zimą będę na nich jeździł...
Miałem okazję jechać tym "polskim" rządowym autem-jesli chodzi o stan techniczny to nic mu nie dolega jezdzi się super!! 2.8 l w zupełnosci wystarczy-przecież jak się chce jechać 90 km/h to można jak 120 też mozna a jak bedzie potrzeba to i 180-200 km/h nie bedzie problemem-moim zdaniem najlepszy. Silnik V8 jest zbyteczny zwłaszcza w polskich warunkach drogowych poza tym chyba nikt nie jezdzi E38 non stop z butem w podłodze i nie leci po 250 km/h po autostradzie-jestem często na zachodzie i wiem jak jest!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystajÄ…co, zaskakujÄ…co i ze smaczkiem!!!
Parę nowych lampek Pod maską zamontowałem coś, czego e38 nie miała niestety w standardzie. Okazało sie, że pod wykładziną jest przewidziane miejsce na lampkę... z E32. Więc taka oczywiście trafiła
Długo wyczekiwałem na brakujące lampki tylnych słupków
A poniżej parę zdjęć z ostatniego spotkania z kolegami Beemiarzami:
Tym razem w scenerii wiejskiej, w wersji z pomarańczkami
Jedyną modyfikacją przeprowadzoną tego lata był montaż oryginalnych spryskiwaczy:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach