Tak tak dawaj zdjęcia środka co prawda widziałem ją na żywo ale co tam
Na żywo dużo lepiej prezentuje się na tych felach
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Grzes odnisnie felunku to raczej go nie widziales bo on jakos od paru dni na gracie
A co miałeś wcześniej ? Nie coś podobnego ?
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-10-21, 15:51
Dylek napisa³/a:
Grzes wczesniej byl ACS
Te nowe chyba lepiej pasujÄ… do e46
Dylek, jak chodzi Twoje auto w porównaniu z 328 vafeleka?
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Dylek Poszukaj zanim napiszesz !!! enduro na wypasie :D
Do³±czy³: 17 Sty 2007 Sk±d: china
Wys³any: 2008-10-21, 15:57
RoboCop napisa³/a:
Dylek napisa³/a:
Grzes wczesniej byl ACS
Te nowe chyba lepiej pasujÄ… do e46
Dylek, jak chodzi Twoje auto w porównaniu z 328 vafeleka?
Hi!
Robo te lepiej leza bo cal wieksze to chocby jedna sprawa, fakt faktem troche tra z tylu, cza to ogarnac ale to powoli.
Grat w porownaniu z Vafla to nie wiem bo sie nie scigalismy. Ale jak z nim jezdze to wydaje mi sie ze zapier jak nie wiem. Z drugiej strony slysze to samo jak on ze mna jezdzi.
Pozdrawiam
mysle ze podobnie jezdza a dla zabawy mozemy poprobowac swoje autka na ktoryms ze zlotow taki maly turniej zrobic dla wszystkich 328 nie wiem co na to klubowicze ale sie okaze
_________________ grunt to zawieszenie
Dylek Poszukaj zanim napiszesz !!! enduro na wypasie :D
Do³±czy³: 17 Sty 2007 Sk±d: china
Wys³any: 2008-10-22, 12:30
Vafelek mysle ze ty bedziesz musial sie niedlugo z m3 probowac bo 328 to raczej nie pojezdzi obok
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach