nowy nabytek, trochę poobijana, ale za śmieszne pieniądze
dwie felgi lekko skrzywione, pas przód i błotniki do wymiany, fotele do prania i obszycia itp itd.
fotele były pod pokrowcami w misie,myślałem ze to sportsize jakież było miłe zaskoczenie gdy je ściągnąłem
Kod typu 1151
Typ 320I (EUR)
Typoszereg E E30 ()
Seria 3
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 2
Silnik M20
Pojemność skokowa 2.00
Moc 95
Napęd HECK
Skrzynia biegów MECH
Kolor ALPINWEISS 2 (218)
Tapicerka INDIGO STOFF (0271)
Data prod. 1989-11-27
Wyposażenie
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)
S210A ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS ) DYNAMICZNY UK�. PRZECIWPOŚLIZGOWY III
S215A POWER STEERING,DEPENDING ON ENGINE SPEED WSPOM. UK�. KIER., ZALEŻ. OD PRĘD. OBR.
S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM SZK�O IZOLACJI CIEPLNEJ ZIELONE
S400A SLIDING SUNROOF MANUAL DACH PRZESUWNO-UCHYLNY OBS�UG. RĘCZNIE
S428A WARNING TRIANGLE TRÓJKĄT OSTRZEGAWCZY I APTECZKA
S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM REGULACJA ZASIĘGU ŚWIATE�
S652A BMW BAVARIA C II RADIO BAVARIA C II
S680A MANUAL AERIAL ANTENA RADIOWA RĘCZNA
L801A GERMANY VERSION WERSJA KRAJOWA NIEMCY/AUSTRI
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2009-03-04, 11:51, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
bh home made
porządek pod maską zrobiony, środa/czwartek kolektor i pokrywa idą na lakierowanie proszkowe, jeszcze tylko przednie błotniki w kolorze alpinweiss muszę upolować i będzie małe malowanie (zderzaki w kolor, lusterka, pas przedni trzeba w lepszym stanie upolować itp.
dokładka ori pod zderzak już jest ale narazie nie zakładam
Pas już wymieniony (w kolorze) + dokładka zalożona, błotnik się zrobił czarny po drift accident, zderzaki będą w kolorze ale przy okazji malowania całego auta, aaa i trzeba by kiedyś m20b27 włożyć które rdzewieje w garażu Bh już nie ma...
Będzie jeszcze shadowline bo mam szybki uchylane właśnie z shadow, no chyba że ktoś ma zielonkawe z chromline i chce się zamienić
Ostatnio zmieniony przez Kruczek 2009-06-24, 16:56, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie rób shadowline, do białego chromy pasują. Wrzucam foty jak wyglądają listewki wokół szybki po zdjęciu farby. U mnie na słupku było wgniecenie i ktoś nieudolnie je zaszpachlował i pomalował tak, że po jakimś czasie zaczęło pękać. Ja zdjąłem farbę Rem-Lackiem koszt 9.80zł. Farbę smarujesz, czekasz chwilę i zdejmujesz szpachelką. Potem smarujesz drugi raz i zdejmujesz do gołego alu druciakiem do mycia naczyń (nie rysuje szyby, nie rysuje listewek). Powierzchnia po tym jest matowa i wypadałoby ją wypolerować jakąś pastą do polerowania. Ja ze swoich zdjąłem farbę żeby zrobić te dziurę i pomalować listewki bo miałem obdrapane. Możesz zdjąć farbę tak jak ja i pomalować potem tylko sam słupek. Malowałem farbą wysokotemperaturową 'Śnieżka' którą kupiłem do zrobienia bh. Farbą pomalowałem pół roku temu też nerkę i ma ona taki sam kolor i odcień jak reszta moich listw bocznych i do tego nie ma na niej żadnego odprysku. Trzymaj kilka zdjęć.
nie ma shadowline, nie będzie black helli, czysta seria + gleba i świeży lakier, wolę zainwestować w mechanikę niż pchać kasę w lampy czy inne dodatki a buda się będzie rozpadać
Poszukuję jakiś springów na przód okolice -60
upbeat ooo Witam, dobrze wiedzieć, niedługo znów się pojawię bo na tylnych ubyło bieżnika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach