daniel325, idąc twoim tokiem myślenia to wszyscy producenci aut zakończyliby produkcję na pierwszym egzemplarzu, który wypuścili, więc IMO bez sensu.
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
daniel325, idąc twoim tokiem myślenia to wszyscy producenci aut zakończyliby produkcję na pierwszym egzemplarzu, który wypuścili, więc IMO bez sensu.
tak gdyby nie zdobywali doświadczenia i nie starali się robić coraz lepszych aut a spoczywali tylko na laurach i nie dopuszczali do siebie wiadomości że auto które zrobili jest za mało sportowe -to by tak właśnie było 'bez sensu"
warto było by chyba wyciąc część tematu i przeniesc go do off to.. jako podtemat
a ja kupie sobie M3 E30 i ja wypatroszę jak dziką świnię, bo mam taki kaprys i nic wam do tego, zrobię to chociażby po to by dopiec co niektórym bo jestem pozorantem
ludzie skończcie tą bezsensowną przepychankę, każdy robi to co lubi
daniel325, no i dlatego powstało E36, które już ma inny rozkład masy itp.
Przecież to jest logiczne.
widocznie to ty mnie nie rozumiesz napisałeś że e30 stwożyli inżynierowie więc lepiej jej się zrobić nie dało, a ja napisałem ci że zrobili ją tak jak wtedy umieli i jak musieli zrobić tz. robili bmw seri 3 które miało być niewielkim autem ze sportowym zacięciem pozostającym nadal w segmencie 3, jak by mogli wsadzić wiekszy silnik to by wsadzili i kropka;)
a jak jest różnica % w rozkładzie maszy e30 e36 m?
jest kilka modeli bmw po m3 e30 które miały lepszy rozkład masy
brabus napisz na pw do jakiej kasy szukasz m3 e30 może się dogadamy
To ja jeszcze wyjasnie dlaczego S14 jest tak fajne i istotne w E30 M3 (z mojego punktu widzenia). E30 M3 jako jedyne ze wszystkich M3 powstalo tylko i wylacznie po to aby homologowac wyscigowe M3. Jest to najprawdziwsza z M3 bo jako jedyna zostala zbudowana na bazie wyscigowki. Wszystkie inne M3 choc niebywale wspaniale sa budowane po prostu na ulice. E30 M3 zbudowano na tor. I dlatego powninna miec S14, bo tworza jedna kultowa calosc stworzona do zabijania na torze a nie do lansu spod swiatel.
Oczywiscie Barabus ma racje, ze kazy ze swoim autem moze robic co chce a my forumowicze mamy prawo pisac czy nam sie to podoba czy nie.
To ja jeszcze wyjasnie dlaczego S14 jest tak fajne i istotne w E30 M3 (z mojego punktu widzenia). E30 M3 jako jedyne ze wszystkich M3 powstalo tylko i wylacznie po to aby homologowac wyscigowe M3. Jest to najprawdziwsza z M3 bo jako jedyna zostala zbudowana na bazie wyscigowki. Wszystkie inne M3 choc niebywale wspaniale sa budowane po prostu na ulice. E30 M3 zbudowano na tor. I dlatego powninna miec S14, bo tworza jedna kultowa calosc stworzona do zabijania na torze a nie do lansu spod swiatel.
Oczywiscie Barabus ma racje, ze kazy ze swoim autem moze robic co chce a my forumowicze mamy prawo pisac czy nam sie to podoba czy nie.
i tym pięknym akcentem zakończmy ten spór, bo się zrobiło niezłe śmietnisko w tym temacie
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-11-12, 19:12
Marcin napisa³/a:
Nie chce mi się komentować tych wszystkich bredni jakie tu co niektórzy wypisują
Poziom wypowiedzi jak w jakimś tuningowym forum - świadczącym o kompletnym braku wiedzy, historii, osiągnieć, genezy powstania najwaspanialszego moedlu M3 jakim było e30 - do tej pory następcy nie widać ...
Podpisuję się pod wypowiedzią Marcina obydwoma rękami.
RObo co ty pokazujesz... pokazujesz auto za absurdalne pieniądze, wersje SPORT EVO 238KM która jest przepaścią do zwykłego S14 193KM .... to tak jakbyś porównał E30 318is do 325i EVO już jedzie
są setki innych aut do których kult M3 nie sięga pięt, auta które nie tylko wyglądają ale i jadą !
więc nie nazywaj ludzi wieś tuningowcami tylko dlatego że oczekują czegoś więcej od auta za kilka-kilkadziesiąt tyś. euro
a co do następcy to się mylisz, bo już jest, model E90 M3 jest kosmos, nie dość że wygląda to i :cenzura:.......... , wystarczy klapki z oczu ściągnąć
Ostatnio zmieniony przez BARABUS 2008-11-12, 20:21, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach