Nie wiem kiedy będzie bo jeszcze czekam na nocną sesję zdjęć. Widzę, że rozbiłeś swoją, jak będziesz ją naprawiał to mam tylne lampy jakby co.
Malowana w 89roku, oryginalny l;akier ma. Tajemnica tkwi w dbaniu o lakier
ja dobrze wiem jak dbać o lakier, ale co zrobić jak poprzedni własciciel był brudasem? , jedynie co polerka pozostała, polerowałeś swoją? bo świeci się jak psu jajca na wiosnę.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Ostatnio zmieniony przez Squad 2008-10-16, 12:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ja nie polerowałem ale w Niemczech przed sprzedażą przepolerowali. Jeżeli masz niemetalik to polecam wosk koloryzaujący. Ja co miesiąc regularnie nawoskuje i jest efekt jak widać. Oprócz tego auto stoi w garażu a to duzo daje.
moja jest metalik i kolor daje rade na krótko. no nic, trzeba będzie machnać poler, pozdrawiam.
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Lakier jest rzeczywiście w świetnym stanie, gdy pierwszy raz w rzeczywistości zobaczyłam tą e-30 od razu zwróciłam na to uwagę.
Keskiny fajne, chociaż na tych Borbetach też super wyglądała
Światła bym zostawiła takie jakie są, nerkę też chyba chromowaną. Ogólnie jest ładna, mogłabym taką mieć;) Wariat, to kiedy sprzedajesz?;) Oczywiście mnie.
Ostatnio zmieniony przez BEATA 2008-10-25, 20:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Widziałem autko nieraz na żywo i musze przyznać ze zapiera dech w piersiach. Wylizana jak malo ktora, i do tego zrobiona ze smakiem. Oby wiecej takich e30 na naszych drogach.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach