Witojcie Oto mój nowy wynalazek kupiłem ją za 1600 zł. Nie ma żadnych wypasów ale była nie bita poważnie i trzyma się kupy ogólnie. Jak narazie wymieniłem;
nowa pompa paliwa nowe opony i chyba tyle zrobilem jak narazie leje paliwo i jade przed siebie nawet spalanie mnie zaskoczylo 16 na 100 Do zrobienia zostalo wymienic lozysko oporowe sprzegla podpore walu, zalozyc nowy parownik plus blos, pomyslec co z zegarami stoja na 299 tys km ustawic zawory, i to wszystko na ten rok chyba na przyszly sezon chce ja zglebic i dac jakies ladne 17' oto foty
Co o tym myślicie to że obita to wiem ale mam już swoje plany co do niej i nawet to wszystko będzie pasować jej
Ostatnio zmieniony przez center 2008-11-23, 14:29, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Widać zależy Ci na stanie technicznym auta a wygląd schodzi na drugi plan po zdjęciach widać stan niezły jak za te pieniądze i jak na swoje latka Autko nie jest złe troche porobisz przy nim i będzie ładna gangst bryka
_________________ Małe zmiany
Ostatnio zmieniony przez Żółty 2008-11-12, 23:31, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
za taką kase myslalem ze mozna kupić tylko sitko...
a tu widze zle nie jest
czy zawieszanie sie przebiegu przy 299tys to efekt jakiegoÅ› dlubania czy wada fabryczna ?
tez juz sie z tym spotkalem ...
a przebieg dzienny ci biega ?
Z tego co czytałem to wada fabryczna jedyna rada albo wskaźniki z tego rocznika z mniejszym przebiegiem albo po liftingowe zegary ale wtedy trzeba przerabiać kostkę. Ogólnie dodam jeszcze że w tej cenie było przednie zawieszenie po remoncie i nowe tarcze i klocki przód tył
rom86 no jasne że się płynie mój ojciec ma e38. Jak się przesiadam z e36 do siódemy to normalnie jak z wersalki na łóżko wodne xP hehe z resztą niektórzy twierdzą że prawdziwe BMW zaczyna się na właśnie tej serii powodzenia w realizacji planów pozdro
Gleba , felunek i fajny wydech ktory podkresli bicie serducha i bedzie Kozak
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2008-11-15, 23:33, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Szykuj się na remont góry silnika, dźwigienki, wałek itd. Bo nic nie pomoże regulacja.
Nie wiem czemu nikt nigdy nie mówi o tej przypadłości M30, tylko o M40stkach tak się rzucają
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Witam jako że mnie kolega troche zdradził Pokaże narazie tylko 2 koła na aucie musze dokupić opony na przdnie felgi
Na wisne ranty poler i autko w dół
Wiem że nie będzie łatwo mam pomysłów pare najlepszym moim zdaniem pomysłem było by air ride tylko to widomo koszty a narazie mam ważniejsze sprawy na głowie np skóry do srodka itp. Z nowości to doszedł pakiet oświetlenia aż z Norwegi do mnie przyjechał dziękuję Neumann
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach