- Przednie kierunki na białe
- zbiorniczek wyrównawczy na nowy bo wiocha jeździc z takim w samochodzie za dziesiąt tyś ojro
- tylne lampy
- jakieś ładne końcówki wydechu
- felga 17'
To tak na poczÄ…tek...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
Ostatnio zmieniony przez MAJSU 2008-11-12, 20:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2008-11-12, 20:34
Myślę, że trzeba wyciąć Monalise i wkleić zdjęcie Dody -bo ma fajniejsze cycki i jest wogóle cool - idąc tym tokiem rozumowania...
Barabus -co jest świetnego w najnowszym M3? jest mnóstwo porównywalnych aut poza Mercedesem Audi w ostatnich latach doszła japońska konkurencja -która w testach na torze robi najnowsze M3 na szmaty, bo to właśnie auta przygotowane z myslą o dawaniu sobie rady w sporcie a nie o lansie po miescie...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Myślę, że trzeba wyciąć Monalise i wkleić zdjęcie Dody -bo ma fajniejsze cycki i jest wogóle cool - idąc tym tokiem rozumowania...
Barabus -co jest świetnego w najnowszym M3? jest mnóstwo porównywalnych aut poza Mercedesem Audi w ostatnich latach doszła japońska konkurencja -która w testach na torze robi najnowsze M3 na szmaty, bo to właśnie auta przygotowane z myslą o dawaniu sobie rady w sporcie a nie o lansie po miescie...
oj ROboRObo.... czego ty sie spodziewałeś, niestety wszystko ma kiedyś swój koniec, są granice których się nie da przekroczyć, dziwi cię fakt ze inne auta są porównywalne, ze w sumie to prawie wszystkie z wyższej półki są takie same ? ja zdziwiłbym się że gdyby dziś jeździły takie auta jak 20 lat temu, to by świadczyło o tym że postęp techniczny sie zatrzymał
skończmy skakać sobie do gardeł.... jeden lubi słodycze a drugi jak mu skarpetki śmierdzą ja nikogo nie obraziłem, nikogo nie nazwałem wieś tjuningowcem... trochę więcej ogłady panowie
z waszych wypowiedzi można wywnioskować że tacy ludzie jak np. PUZ to wieś Tjuningowcy, bo niszczą ORYGINALNE ( ) autka swapując je bez granic
wyczerpałem się, bez odbioru....
Ostatnio zmieniony przez BARABUS 2008-11-12, 21:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
bo to właśnie auta przygotowane z myslą o dawaniu sobie rady w sporcie a nie o lansie po miescie...
a ja bym dużo dał żeby się polansować E92 M3 bo na tor bym pojechał raz czy dwa w życiu i miałbym głęboko gdzieś czy mnie jakiś GT-R robi o kilka s czy nie, bo na dzielni i tak byłbym najszybszy i nikt by nie miał carbonowego dachu
A jakbym chciał robić wyścigówki to bym zaczął zbierać na Formułe 1, może kubica by odsprzedał jakiś z poprzedniego sezonu...
To nie zawsze chodzi o to kto jest najszybszy w milisekundach - życie to nie F1
To ja jeszcze wyjasnie dlaczego S14 jest tak fajne i istotne w E30 M3 (z mojego punktu widzenia). E30 M3 jako jedyne ze wszystkich M3 powstalo tylko i wylacznie po to aby homologowac wyscigowe M3. Jest to najprawdziwsza z M3 bo jako jedyna zostala zbudowana na bazie wyscigowki. Wszystkie inne M3 choc niebywale wspaniale sa budowane po prostu na ulice. E30 M3 zbudowano na tor. I dlatego powninna miec S14, bo tworza jedna kultowa calosc stworzona do zabijania na torze a nie do lansu spod swiatel.
Nie chce mi się komentować tych wszystkich bredni jakie tu co niektórzy wypisują
Poziom wypowiedzi jak w jakimś tuningowym forum - świadczącym o kompletnym braku wiedzy, historii, osiągnieć, genezy powstania najwaspanialszego moedlu M3 jakim było e30 - do tej pory następcy nie widać ...
Podpisuję się pod wypowiedzią Marcina obydwoma rękami.
panowie wszystko pięknie itd. jestem wielkim miłośnikiem m3 e30 ale nie jestem ślepy skończcie :cenzura:.... mozna kupić e30 za 50 tysiecy włożyć jeszcze trochę żeby była igłą a przyjedzie pierwszy lepszy lamus m3 czy to e36 czy e46 i zrobi was nie tylko na prostej- co jest oczywiste, ale co gorsza w zakrętach mało tego skoro zrobi was w tych zakrętach nawet coś takiego http://pl.youtube.com/watch?v=DaK7KhQADSs
to chyba mega dramat i czas uświadomić sobie że to auto które powstało 20 lat temu do sportu jest wolniejsze od 150 konnego auta wyprodukowanego teraz na ulicę ... i przestańcie pieprzyć o rozkładzie masy itd bo tak jak pisałem wsród nowszych modeli wyglada to ciekawiej zejdźmy ma ziemie i kochajmy e30 za jej klasykę i historię ale nie ośmieszajmy się pisząc brednie o jej fenomenalnym i ponadczasowym i bezkonkurencyjnym prowadzeniu w zakretach
e30 m3 to mega kult i tylko dlatego próbuję zamienić swoją e46 (która i tak jest szybsza od m3 e30) na m3 e30 i nie ma co palić się ze wstydu gdy na torze objedzie nas colt, czy mini cuper bo poprostu są szybsze
podsumowujÄ…c nie moc a technika zrobi z Ciebie zawodnika
dużo koni i momentu to nie wszystko, dużo zależy od kierowcy i niejednokrotnie można spotkać przypadki gdzie auto o większej mocy przegrywa ze słabszym.
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
heh , czas chyba zakonczyc wasze spory , Tomek zakupil nastepna m3 e30 , i ta juz bedzie w oryginale , lipiec sierpien na zlotach napewno sie nia pojawi , inny kolor bo czerwony ale M ma byc w oryginale.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach