środki mogłyby być na przykład w żółtym kanarkowym macie, a śrubki chrom, albo też żółte jak już kanarek to po calaku. Troche właśnie ten chrom i czarne śrubki nie pasują. Ale koła same w sobie także powiedzmy "dają radę"
_________________ Uwaga! Zachodzi przy skręcie.
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Świetnie kapitalna robota też mam takiego kanara tylko nie w m-paku nooo i felgi zazdroszcze pokaz foty ze środeczka pozdro i super kolor nie ma wacka robi swoje
Bilstein B12 on board.
1/4 mili w bmw jest jak lowienie ryb z dziwka...jest fajnie ale nie do tego służy.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Profi podejście do tematu. Sprzedany motor, aby ukończyć projekt - widać, że nie przebiera w półśrodkach. Wszystkie brakujące części nowe - to również robi ogromne wrażenie.
Uwielbiam M3 E36 w żóltym kolorze. Jest miażdżący
Felgi chromowane - nie mój styl, tylko oryginały.
Czekam na zdjęcia wnętrza.
Wielkie uznanie z mojej strony dla tego projektu
_________________ 100% zgodności z VIN - dla mnie to duma, dla większości nieosiągalne
Ja to takich odpicowany i odświeżonym autkiem bym jeździł tylko od świeta tzn yy chociaż raz w tygodniu co niedziela i to jeszcze jak pogoda ładna. Przepięknie
Dziś widziana w Warszawie. Nie szkoda kół na taka pogodę? Długo ładne nie pojeżdżą.
Bilstein B12 on board.
www.Fajna-Felga.pl
e34 m60b40 missle car
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach