pocisk997, Jeżeli dopasowało by się tarczę hamulcową z jakiegoś auta 5x120 to większa wytoczona piasta by się zmieściła. Problem właśnie w doborze tarczy i zacisku. Przez to gra robi się nie warta świeczki.
Czyli dajmy na to zakładamy większą tarcze od np. e34 albo e36, toczymy piaste i teraz zabawa rozchodzi sie o umocowanie zacisku tak? A jeśli przełożymy McParkinsona od e36?
Wogóle to w czym tkwi problem, żeby założyć samą piaste od e36? Rozchodzi się tylko i wyłącznie o hamulec?
w takim razie jest jeszcze jedno wyjście. Tokarka i kawałek dobrej stali!
Hmmmm.... może to i jest wyjście, ale z drugiej strony.....
przelicz sobie ile PLNów wyniesie przerobienie stosując oryginalne części od E36 (nawet używane) i zastanów się, czy życie Twoje i ludzi których wieziesz jest tylko tyle warte.
Ja bym nie ryzykował
_________________ Pieszy ma prawo przejsc przez jezdnie...na wlasne ryzyko
zastanów się, czy życie Twoje i ludzi których wieziesz jest tylko tyle warte.
Przesaaaaaadzasz! Nikt nie zamierza robiś piast z plasticku, ani lożysk z końskiego nasienia Mialem w życiu kilka elementów toczonych ktore byly bardzo istotne i bylo super.
Nie róbmy OT.
Cypisek, A myslaleś o tym , żeby IS Lippe pomalować na czarno tak jak ktoś wczesniej wspomnial, progi zalożyć np. takie jak u mnie też czarne i na tylnym pasie do przetloczenia tez pomalowac na ciemno?
Moglo by to fajnie wygladac
Ostatnio zmieniony przez pocisk997 2009-01-28, 11:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Cypisek, A myslaleś o tym , żeby IS Lippe pomalować na czarno tak jak ktoś wczesniej wspomnial, progi zalożyć np. takie jak u mnie też czarne i na tylnym pasie do przetloczenia tez pomalowac na ciemno?
Moglo by to fajnie wygladac
Miałem czarne progi, dokładka też pierwotnie miała być czarna. Po dłuższych namysłach doszliśmy do wniosku że nie będzie to dobrze wyglądać. Auto zmniejsza się optycznie, robi się z niego koza. Czarna dokładka po prostu ginie na aucie.
wg mnie bardzo fajnie autko wyglada z progami itd pod kolor
nie maluj niczego na czarno bo teraz jest naprawde fajnie tylko zapodaj ładne kółeczko
a tu fotka dla tych co mówią że pod kolor jest brzydko :
ps. wielki plus za nere w chromie
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
Ja nie mówie że brzydko, bo osobiście baaaardzo mi sie podoba ta śnieżynka! Faktycznie do ideału brakuje jej tylko progów wojtaq, To są 9x16? Fajne są te Azevy, ale tylko z płaskimi dekielkami! Czy taka fela do przodu wchodzi bez dystansu? Wogole to ona ma chyba jakies dystanse pozakladane czy nie?
Cypisek, więc jaka fela zagości ?:>:>
te azevy to są chyba jakies 7.5 chyba ze 9cali ma taki mały rant ?ale wątpie
może siedziec na dystansie ale powinno się to mieścić bez większych ingerencji
_________________ Jaworzno Lans Squad
sprzedam krzyże do bh jak oryginały
pw lub gg
324dA
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach