No na glebie od razu lepiej
Osobiście taką nerkę to bym sobie darował, ale to moje zdanie
Felgi jakieś trzeba konkret do tego zapodać, żeby było ganc
Alpinki w czerni
Nera mi sie osobiscie podoba
A co do Felg.......moze cos sie niedloogo zmieni....ale tylko moze
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
hehe Krzyho wiesz ze mi sie te fele podobaja...ehhh ale mnie podpuszczasz
[ Dodano: 2009-01-31, 22:18 ]
...i stalo sie....
Nowy nabytek bo sie zastoj zrobil
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
Wczoraj zostaly wywalcowane wszystkie 4 nadkola,myslalem ze to straszna robota ale...
hehe szwagier w akcji
[ Dodano: 2009-02-15, 18:45 ]
Osietlenie Tylnej tablicy LED z e92
Mialem przyjemnosc widziec to wszystko na wlasne oczy jest kozacko a co do feg to powalaja na kolana i jestem pierwsza z osob ktore moga widziec juz je na aucie
Ostatnio zmieniony przez Andrzej_walcz 2009-02-21, 14:59, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
hehe pod namowa Andrzeja dzis zostaly zapodane nowe buciki...efekt...hmm ocencie sami ja sie jakos nie moge przyzwyczaic...
Futury sa super, tylko wygladaja strasznie dzwinie bez dekli. Nie masz ich czy po prostu nie zalozyles?
Dekli jeszcze nie mam,tzn kupilem ale kurier cos sie obijal i jeszcze nie dowiozl a w chwili uniesienia i pod delikatnma presja zalozylem juz felunek
[ Dodano: 2009-03-07, 15:42 ]
maly update...dekielki juz sa
Nowy nabytek.....po wielu miasiacach poszukiwan wkoncu jest
no i oczywiscie juz zalozona....
Korzystajac z okazji urlopikui i zajefajnej pogody zabralem sie za moja niunie....
nowy gadzecik (wykonany od poczatku do konca wlasnymi recyma):
oraz luterko Fotochron i oswietlenie nad oslonami przeciwslonecznymi
[ Dodano: 2009-04-09, 17:52 ]
nowe rolki teraz juz temat kol zakonczony
8 cali przod i 9 tyl
oponki 225/40 r 18 z przodu , z tylu 245/35 r 18
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2009-04-09, 21:06, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Alpiny sa moim zdaniem The Best wiec Fotury wedruja narazie do piwnicy i szukaja nowego nabywcy.Tego felunku szukalem wystarczajaco dlugo, i moim zdaniem najpiekniesze fele do bumy,wiec...zostaje....na dloooogo
Zrobila sie cisza troszke wiec dodam pare aktualnosci
Lampy przednie czarne z ringami CCFL (projekt wlasny )
Listwa progowe (naprawde Indywidualne)
Zmienione zostalo tez audio ..... ale o tym wkrootce
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach