Zeby sie tylko nie okazało ze nie pasuja na szpilki bo miałem takie jedne do m20 i trzeba było im poświęcic trochę uwagi, żeby dało sie je założyć.Chociaz te sa wykonane troche inaczej niz te z e30 bo kanały sa grupowane po 3 na jednej wspolnej szynie wiec sa duze szanse ze jednak jest wszystko ok.Mimo to radziłbym to przymierzyć zeby nie okazała sie kiszka.
Wersja zimowa mojej e30-tki. Dokładka zdjęta, aby nie robić za pług.(chociaż śniegu coś nie ma, ale lepiej być przygotowanym ) Ori 14" z mega balonami, aby nie padła jeszcze niżej jak w wersji letniej. Pozdrawiam.
I jak było z montażem tych baranów ? Pasowały czy nie chciały, bo ta-technix nie słynie niestety z dokladnosci i mysle ze niespodzianki nie omineły takze i Ciebie chyba ze te do m50 sa juz dokladniejsze ale prawde mowiac powątpiewam w to.
Jeśli chodzi o przyleganie flansz do głowicy, to wszystko ładnie pasuje Trochę zabawy było z podpięciem pod resztę wydechu, bo wahacz trochę przeszkadzał, ale wszystko dobrze się skończyło
Również jestem ciekawy czy odczułeś coś po założeniu baranów
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Dokładnie tak jak pisze Cypisek Autem muszę zrobić trochę km i jak już je zrobię, to dam mu po pupie i napisze szczerze czy coś czuć czy nic. Kompresja cylindrów po remoncie 14 I do tego barany... może się coś odczuje Hamownie na pewno odwiedzę. Pzdr.
Minimalnie ociera, ale tragedii nie ma Kolejny zakup szpera o przełożeniu 3.46 Bardzo fajniej się jeździ w porównaniu do poprzedniego mostu 3.25...
[/URL
W końcu kupiłem amorki Blisteiny B8 nówki sztuki z Mts-u. Myślałem, że będzie bardziej sztywniej, ale jest ok Jak kasa się pokaże, to i dokupię na tył
Minimalnie ociera, ale tragedii nie ma Kolejny zakup szpera o przełożeniu 3.46 Bardzo fajniej się jeździ w porównaniu do poprzedniego mostu 3.25...
3.25 było OK, ale że autem nie jeżdżę w ogóle w trasy, to wsadziłem krótsze przełożenie... Do sprintów jak znalazł Dłuższego jak 3.25 bym nie wsadzał... A Miro ma przecież 2.8, to u niego 3.25 to max... A najrozsądniej, to 3.07
Ciężko powiedzieć... Sam osobiście nic nie czuje... A jedna hamownia co jest w moim mieście akurat przenosi swoją działalność na inną ulice i czekam aż będzie można podjechać i zmierzyć osiągi silnika
Ciężko powiedzieć... Sam osobiście nic nie czuje... A jedna hamownia co jest w moim mieście akurat przenosi swoją działalność na inną ulice i czekam aż będzie można podjechać i zmierzyć osiągi silnika
no to z niecierpliwością czekam(y) na info
_________________ [e30] 320i
-tylna oś z 320i cabrio (tarczo-bębny)
-silnik z 320i cabrio (oryginalny przebieg 112tys km)
-wydech (spartolony przez poprzedniego właściciela xD)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach