Ktoś, gdzieś, kiedyś napisał że układ wydechowy Bmw, brzmi najlepiej, jeżeli jest oryginalny. Zgadzam się z tym.
Miałem pustą puszkę po katalizatorze, potem wstawiłem środkowy od 323 i było nieporównywalnie lepiej, ale najlepiej jest po wstawiłeniu oryginalnego katalizatora.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-06-04, 20:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nowy felunek Borbet T 9x16
z oponami 2 x TOYO PROXES T1R , 2 X TOYO PROXES T1S w rozmiarze 205/50/16.
Zmienione zostały sprężyny na jakieś niebieskie od "trumniaka 1,8" zdaje się żę AP, przód poszedł wystarczająco w dół jak dla mnie, tył też jest ok jeżeli jest komplet pasażerów i bak do pełna Nowe amortyzatory bilstein B4 na przód i tył. W środku jedyną zmianą jest kierownica MTII.
p.s. Auto jest na sprzedaż, info PW .
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-06-05, 20:30, w ca³o¶ci zmieniany 5 razy
mam być szczery , te fele to totalna porażka w E30 , to już oklepany Borbet A jest miodzio w porównaniu do tego... albo oryginalny BBS 15" jest łądnieszy... model T to na jakąś Calibre lub japańca
ale o gustach sie nie dyskutuje
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-09-13, 19:30, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Tak. BBS RM 026 ET25 7JX15. Ile takie felgi są warte??? Nie wiem czy nie przepłaciłem.
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-09-13, 19:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Pietrek, i nie kupiłeś Wydaje mi się że była to okazja.
Te mnie wyszły więcej, bez polerowanego rantu ale z 4 oponami. 2 to kilkumiesięczne barumy. Dostałem piątą gratis bez kapsla i do lekkiego prostowania.
[ Dodano: 2008-09-13, 20:19 ]
Kruczek napisa³/a:
to ile będziesz cenił za borbet T
Już dawno sprzedany.
Kruczek napisa³/a:
Biała Może Więcej
Swięta prawda
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2008-09-13, 20:23, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
Zadecydowałem, auto na sprzedaż, przesiadam się na to inny model.
Zapraszam chętnych.
Ostatnio zmieniony przez ANDRZEJ-BIELAK 2009-02-08, 19:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
chlopaki pomozcie koledze niech ta biala strzała trafi w rece fana bmw ktory bedzie dbal o nia jak Andrzej bo jak dorwie to auto malolat to zakatuje je na niezasluzony amen
e32
Będzie cholernie szkoda, już to czuje ale "Biała" czeka na nowego właściciela. Potencjalnych kupców zapraszam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach