Hubert,jedno drugie wyklucza.Zjedziesz niżej to ci obetrze koła nawet na sztywnym zawiasie i nie mów mi że trzec nie bedzie bo bedzie.Poogladasz ja napatrzysz sie i nadkola zrobisz.To podstawa do pieknego wygladu.Nie wierze ze nie ruszysz nadkoli.Musza byc tak jak w butelce byly. wtedy gwintem w dół.Zadnych takich kompromisów że nadkola zostawiasz w serji a nizej troche zejdziesz ale sztywny zawias.Tak sie nie da.zobaczysz.Aby naprawde auto było dopracowane wszystko musi ze soba współgrac zreszta wiesz dobrze o co chodzi.to kwestia cxzasu jak sie do niej przyzwyczaisz.Pamietam jak miałes butelki nie ruszac a zrobiłes z niej totalnego pieknego szkopa jak nalezy.laleczka piekna.Z tej zrobisz jeszcze lepsza lale tylko musisz isc tym sladem co z butelką.Inaczej nigdy nie bedzie taka jak zielonka.Cabrio to nie wszystko.Pamietaj.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Wczoraj tak póżno inspekcja wroclia do wawy , ze nie dałem juz rady pogratulowac Ci Hubercik pieknego zakupu. Dla mnie fura git. Swiezy rocznik i bogate wyposazenie. Nawet ten gwizdzik mi sie podoba. Czekam tylko na zmiane kiery. Ona tam wogole nie pasuje. Pozdrawiam.
_________________ rocco
Ostatnio zmieniony przez roccomore 2008-07-08, 18:50, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Co wy chcecie od tych automatów, jak się wie jak eksploatować automatyczną skrzynkę przekładniową, to nic się z nia nie stanie, jestem strasznie leniwy, i bardzo lubię swój automat, ale jestem jeszcze małolat i wolalbym bawić się manualem ... Hubert Piękne auto, Gratuluję i spełnienia planów życzę
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach