[ Dodano: 2008-12-31, 17:51 ]
Nowy rancik na przód
Oraz ranty ktore zamowilismy z kolega "rafals" dla paru znajomych. Jest to tylko czesc ktora zostala do wyslania , polowa została odebrana osobiscie .
Pomieszałem rozne kolory niebieskiego z Palety bmw i pomalowalem błotnik w celu sprawdzenia jak bedzie sie prezentowal na samochodzie . Lakier na zywo wyglada super ,i raczej w takim kolorze zostanie pomalowany samochód. Jutro wypoleruje blotnik i zrobie zdjecia aparatem cyfrowym na polu , zdjecia ktore sa ponizej byly robione telefonem w garazu ( nie odzwierciedlaja efektu jaki jest na zywo ) .
swietnie doinwestowane auto
piekne, szybkie i z akcentem sportowym (szpera, zderzaki, gleba)
zrob polerke lakieru jesli jest taka potrzeba i zrob jakas sesyjke w fajnej scenerii i dobrym oswietleniu, wtedy bedzie widac efekt Twojego wkladu
pozdro
swietnie doinwestowane auto
piekne, szybkie i z akcentem sportowym (szpera, zderzaki, gleba)
zrob polerke lakieru jesli jest taka potrzeba i zrob jakas sesyjke w fajnej scenerii i dobrym oswietleniu, wtedy bedzie widac efekt Twojego wkladu
pozdro
ps. mysle za ma z 6.5 do paczki lub mniej
Narazie nie bede robil polerki , poniewaz cale auto bedzie malowane na wiosne
6.5 Do paczki ma e46 ktore jest ciezsze od e36 z m54b30 o 250-300kg
[ Dodano: 2009-03-07, 20:07 ]
Przednie feleczki juz prawie zrobione Jutro kolega jeszcze troche przy nich posiedzi i przody bede mogl juz skrecac i oponki zakladac Do 20stego zostana zrobione tyly i biore sie za wypychanie
Zdjecia zrobione na szybko bo sie szarówka robila . W sobote Umyje auto i moze jakas sesje zrobie
Na zdjeciach troche jasny kolor wyszedl , na zywo jest troszke ciemniejszy
Zalozylem wlasnie airboxa i powiem wam ze jestem w szoku , albo przesadzilem z rozmiarem poprzedniego stozka k&n ( 31cm ) Albo ladnie zasysal cieple powietrze. Na airboxie odczucie jakbym mial z 30 koni wiecej
Na poczatku wydawalo mi sie ze to zludzenie , wiec wyciaglem airboxa i zalozylem znowu stozek k&n , auto zrobilo sie bardziej mulowate i tak sie nie wkrecalo , wiec znowu zalozylem airboxa i odrazu mi sie zrobil banan na mordzie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach