w sumie to już wszystko mam co chciałem mieć do niej dodam tylko ze mam również uchylne tylne szybki i tempomat no i cala w elektryce ale jakoś nie mam fotek szukam teraz tylko takich drobiazgów jak podświetlana gałka zmiany biegów oczywiście oryginalna no i może jak by się trafiły to RSy
To nie lepiej było kupić całe nowe wkłady ? Odbłyśnik z soczewką koszt 125 zł oryginał helli
Gdzie za tyle sprzedają ?? bo ja najtaniej znalazłem za 2x tyle.
Ze 3 miesiące temu pamiętam jak dzwoniłem do jednego sklepu w krakowie i coś tam chciał więcej za te odbłysniki i soczewki ale po chwili rozmowy cena zeszła na tyle właśnie.
To nie lepiej było kupić całe nowe wkłady ? Odbłyśnik z soczewką koszt 125 zł oryginał helli
myślałem o tym ale w chwili kiedy zabrałem się za lampy nic takiego nie było a jak były to jakieś kiepskie podroby a ja chce mieć oryginały i dlatego oddałem je do renowacji
@Miro - tak właśnie zrobię ! ale podejrzewam , że dopiero na wakacje będę się rozglądał bo musi się ustabilizować sytuacja u mnie w pracy , pozdrawiam !
Działają Ci poprawnie spryski i wycieraczki lamp?
tak
jedno co musze jeszcze doprowadzic do ladu to redulacja wysokoscie swiecenia lamp
[ Dodano: 2009-04-01, 21:48 ]
no to dzis udalo mi sie zalatwic ot takie male cudenko dodam tylko ze podswietlane (ale jeszcze nie podlaczylem)
[ Dodano: 2009-06-04, 22:06 ]
a wiec tak
z racji tego iż musiałem podłubać w golfie to basie musiałem wystawić z garażu na tak brzydka pogodę no i jak nie fart to musiało mocno padać a jak już basia zmokła to w prezencie dostała kąpiel a przy okazji zebrała parę fotek
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach