Fajne autko bo bardzo wygodne. Zawsze uwielbiałem jasne wnetrza takie właśnie kremowe. Jak bym kupował e39 to pierwsze na co bym patrzył to właśnie takie wnetrze potem cała reszta Te felgi
lesiek, a moje zajeździł igła to to może nie była ale ogólnie autko było zdrowe
Nie, nie zajezdził. Kupił po prostu zdrowszą. Twoja miała bardzo ładną i zadbaną budę, silnik na chamowni wypluł 150km, a ta co teraz ma wypluła 176km
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Prawdę mówiąc to 150km w m20b25 w tej chwili to jest dosyć duzo, u mnie na miesci jest jedna 325i M20 które naprawde zapi-erdala i bez problemu odstawia e36 325, było na hamowni i wyskoczyło cos 140kucyków. Wiec chyba nie ma sie co martwic
Pozdrawiam miłościków 12v
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Chciałbym zaprezentować Wam wyniki ostatniej sesji zdjęciowej po ręcznym polerowaniu lakieru pastą i konserwacji foteli mleczkiem do skór Po polerowaniu lakier nabrał naprawdę innego wyrazu choć przed tym zabiegiem wcale nie wyglądał na zniszczony i matowy. Co o tym sądzicie
p.s. Niestety czyszczenie fotela kierowcy nie przyniosło oczekiwane efektu...