tak do końca sama nie robię ale na prawdę dużo staram sie robić a czego nie potrafię to oddaję w ręce najlepszego mechanika na świecie czyli mojego przyszłego męża
od razu najlepszego
zapraszam do nas zajmiemy sie tym grzechotnikiem i nie tylko
wydeszek walker gdzies sie wala bo ta koncówka pas przedni jak najbardziej sie znajdzie i pewnie IS lipe tez, felgi musialbym zerknac co sie ostało jeszcze w zapasach jesli borbety to tylko B ja jednak jestem zwolenikiem alpina styling. wnetrze oczywiscie wygodne sportsitze no i klekota zmienimy na jakas ciekawsza jednastke włąsnie jedzie e46 320d z anglii
zycze wytrwałosci bo bedziesz potrzebowac jej sporo taki urok E30
puz, ale ja tym nie chcę driftować do driftu to mam poloneza końcówkę zmienię na seryjną, zderzaczka szukam ale takiego klasycznego... znaczy w sumie to tej dokładki szukam
_________________ BMW E30 324TD 1988 - BeInka <- Sprzedana
BMW E34 530i V8 1992 - BeInka2
puz, ale ja tym nie chcę driftować do driftu to mam poloneza końcówkę zmienię na seryjną, zderzaczka szukam ale takiego klasycznego... znaczy w sumie to tej dokładki szukam
oj nie tylko... ta wąska jest na prawdę śliczna, pewnie masę pracy w nią włożyłeś o kasie nie mówiąc.. aż się boję zapytać ile takie coś kosztuje, bo moją to by trzeba było zedrzeć do oryginalnego lakieru i na nowo pomalować
projekt genialny tylko problem jest taki, że kasy na niego brak wczoraj do mnie przyszły szkiełka do przodu dzisiaj wymienię i zostanie mi tylko wymienić jedno szkło migacza i światła już będą 100% oryginał
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach