[ Dodano: 2008-03-06, 15:53 ]
BMW M3 E30 1987 ROK PRZEBIEG 156000km Z KSIążKą SERWISOą DO 2007ROKU
AUTO KUPIłE OD ZNAJOMEGO 6 MIESIęCY TEMU.SAMOCHóD W POLSCE OD LIPCA 2007
BEZWYPADEK STAN JAK NOWY 100% SPRAWNY.JAK ZNAJDE CHWILE CZASU DAM WIęCEJ ZDJęć.POZDRAWIAM WSZYSTKICH MIłOśNIKóW M3.
_________________ M3 E30+BBS RS TO JEST TO$$$$$$$$$$$$
Dzięki Gasper za linka!!!
Właśnie niedawno dostałem wiadomość że pojawił się na you tube filmik z moją M.
Cieszę się że się odnalazł.
Powiem Wam że był to rzadki moment kiedy pozwoliłem na to by solidnie przewietrzyć autko.
Za kółkiem usiadł mój dobry znajomy i były kierowca rajdowy - chciałem po prostu poczuć jak jeździ w rękach profesjonalisty.
Film nie oddaje tego co się działo - ale jako pasażer miałem pełne gacie - i o to chodziło
Niezapomniane przeżycie, które śni mi sie do dziś.
Czego i Wam życzę
Trafiłem na ten temat w robocie...teraz tak siedze i czytam. Mam gdzieś w domu fotki tej M3 jeszcze na czarnych blachach - chyba z trójmiasta. Wrzuce za jakiś czas.
W jednym z podwarszawskich warsztatów stoją dwie e30 M3 i czekają na remont, obie podobno na chodzie , jedna dostała strzała w tył. Stoją pomiędzy swoimi braćmi w stanie rozkładu. Zdjęcia szpiegowskie zrobił mój kumpel.
mozesz podac adres tych e30tek ?
autka stały u Arka przy cmentarzu, obecnie maja ciagle tą czarną i chyba jest na chodzie, tej bitej w tyl nigdy nie widziałem, od kiedy ja tam jeźdze stoi tez kasta czerwonej m3 z zawiasem 5x. nic nie do sprzedania:(
nie widac zeby byla bita tzn stoi w calosci ale czy kiedys to nie wiem, stoi bez błotników i zderzaków ale zderzaki lezą w srodku jest zawias ori sypia sie tylnie błotniki, nie do sprzedania, kilka razy do niej podchodziłem ale nie ma szans, kiedys ta czarna byla na sprzedaz moze by byla nadal.
była kiedyś taka sytuacja jeszcze jak nie wiedziałem co to BMW M3 E30
wraz z wujkami pojechaliśmy na jakiś parking policyjny/szrot w każdym razie obok maluchów i fiatów, polonezów stała rozbita czerwona M3 e30 trafiona lewym przodem aż do szyby pamiętam, wujkowie poszli popytać co i jak czy sprzedadzą itp, w trakcie oględzin tej czerwonej okazało się że obok pod plandeka stała kolejna M3ka e30 czarna czy szara ale na 100% była to m trójka, co się stało z tymi samochodami nie mam pojęcia zapewne z tych dwóch powstała jedna...
było to na pewno ponad 10lat temu, parking ciągle stoi ale już nawet maluchów już tam nie ma
ale parking w mińsku?? nie pamietasz wiecej szczegułów?? jak ta ciemna bita była? o blachach nie wspomne:P
to jak juz takie historie, to koleszka opowiadał mi ze za małolata widział w jednym z warszawskich warsztatów były dwie sztuki m3 synów czy syna wlaściciela warsztatu jakos tak i wiem ze zostały zameczone stały warsztat znikną i one tez znikneły taka moja historia,
misza tamta czerwona nie wyglada na bita więc to raczej nie ta.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach