Z tej okazji ze jest to mój pierwszy post na tym forum chciałem sie z wszystkimi przywitać i przedstawic wozidełko,które nalezy do mojej kochanej Kasi.Chociaz ja też czasami je użytkuje.Jest to 318 na wtrysku z 85 roku.Z wypasów posiada:
elektryczne lusterka
elektrycznÄ… antene
szyberdach
centralny
małe OBC
czarne skórzane sportzitze
kierownice MT-I
Z dodatków:
AZEV-y 17
A oto kilka fotek:
Plany na przyszłości: to w najbliższym czasie wymiana zderzaków na nowe i pomalowanie pasa dolnego z przodu i z tyłu, kilka poprawek w zawieszeniu.Ogólnie utrzymywanie samochodu w jak najlepszym stanie i jak ukończy 25lat to żółte blachy.Więc większych zmian w wyglądzie nie będzie.
ładne auto - bo jakżeby inaczej - wąska, ale kaleczycie je tymi 17tkami.....szkoda. Nie pasują za diabła, wygląda na pierwsze kroki wieś tjunigu.
Bez urazy, ale piszę co myślę, bez zbędnego cukru
ladny okaz, niewiele pewnie trzeba zeby wygladala zacnie, tutaj faktycznie 17'' i wysokie zawieszenie kiepsko wyglada, nawet jak pojdziesz w 15'' to i tak bedzie za wysoko, waska lampa klasyk ale i tak bym zmienil zawieche, zderzaki zostaw w chromie bo inaczej ja okaleczysz wg mnie waska musi miec zderzaki w chromie
Dzięki wszystkim za uwagi.Co do 17 to fakt może trochę dziwnie to wygląda ale mi się azev-y podobają i nieźle się na nich auto trzyma drogi.Jak auto będę rejestrował na żółte blachy to wtedy zawitają fabryczne bbs-y. Zderzaki będą w chromie tylko nowe bo w tylnym jest dziurka a na przednim jest wytarty chrom.Dźwignia ręcznego pochodzi z e32 i jest obszyta skórą fajnie się to komponuje ze skórzaną gałką.
Hej, fajna wÄ…ska tylko faktycznie KOZA straszna
Jak ją obniżysz i powymieniasz przy okazji wszystkie elementy gumowe na nowe, to będzie jeździć i wyglądać tak jak należy.
BMW serii 3... radość z jazdy
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach