Bardzo długo sie do tego zabierałem i w końcu motywacja jakaś mnie nawiedziła i zawieszenie z tyłu jest na tarczach, gdyz były jeszcze bebny . Przy okazji wszystko wymieniłem na nowe. wszystkie gumy przewody ham. itp itd
No 11,5 cala w 17-tce to trochę przegięcie by było w e30. Ale ciekawość wygrała i przymiarka musiała być.
Z niemcowni dotarły do mnie oryginalne paseczki które były na moim aucie od nowości i po malowaniu znowu tam zagoszczą. Wielkie podziękowania dla High-Tech za pomoc. Chodzi o te paseczki
A to gdzieÅ› na parkingu
Auto pod młotek. Jak sie sprzeda bedzie nowy projekt który chodzi mi od dawna po głowie. Jeśli nie to bedzie nowy lakier na który juz czeka w kolejce i zostaje w moich rekach
http://www.allegro.pl/item666388017.html
Jeśli się sprzeda , to będe miał pewien niedosyt... Projekt już na tym etapie bardzo przypadł mi do gustu. Wole nie myśleć jaka będzie moja reakcja na ukończony projekt.
Wiem jedno, co byś nie zrobił z tym autem - wyjdzie mu to na dobre
Nie będe Ci mówił czy masz zostawić czy sprzedać, masz zajawke na coś innego , wiesz co robisz
powiem tak bylem w cieżkim szoku jak miro mi mowil ze autko na handel jakos bylem przekonany ze to bedzie auto skonczone i projekt miażdzący no ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
jezeli moge cos doradzic to zrob wiecej fotek, i wrzuc zdjecia gdzie E30 'cha prezentuje sie w pelni swojego piekna bo na tych fotach to niewiele widac a wiem ze dobra sesja i to bedzie to
Gdybym miał ja rozbierać to będzie trochę gratów. Jeśli bym miał chetnych na wszystko to mogę się zdecydować na rozebranie.
-M-Technic kompletny
-BH-zarezerwowane
-Startec-zarezerwowane
-Jasne wnętrze w super stanie
-Elektryczne szyby x4
-halogeny
-elektryczny szyberdach
-BBS RS 8,5/17 4x100
-gwintowane zawieszenie
+ jakieÅ› tam duperele.
No i na sam koniec trzeba było by znaleść kupca na gołe auto z silnikiem m52b28
Zgłaszac sie gdyby ktos cos chcial tylko dopiero gdy lista bedzie cała zapełniona dopiero ja rozbieram. Oferty na PW lub gg 5430410 tel 505-727-608
Dlaczego "zaraz"? Miro długo miał i dopieszczał swoją e30.
Poza to ma służyć radości właściciela - jeśli Miro uważa, że lepiej będzie tą sprzedać i wymyśleć coś innego to trzeba to uszanować
Ostatnia sesja mojego auta w pięknym towarzystwie. Ostatnia sesja w pełnym ubraniu. Dzis auto zostało ogołocone i praktycznie moge powiedziec że juz go nie mam.
jak tak patrzę na te zdjecia troche szkoda ale cóż trzeba cos robic żeby sie nie nudzic.
Ale na pewno nie jest to moje ostatnie słowo w temacie e30
Ale na pewno nie jest to moje ostatnie słowo w temacie e30
No i to jest najważniejsze Bo po takim projekcie nowy będzie tylko lepszy Szkoda że nie przymierzyłem RS`ów na piątkę jak były jeszcze 5x120 bo ciekawy jestem jak by wyglądała...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
wow ale kozak fotki - normalnie jak z TOP GEAR z toru testowego!!!!
szkoda że poszla na czesci - myślalem że ktoś sie skusi na calość, ale jak bedzie coś nowego w e30 to dzialaj dzialaj Miro
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach