mackillus316i, e30 jak e30 na 1 zut oka na ulicy bys nie zauwazyl, przydal by sie nowy lakierek i sprawy kosmetyczne To typowy :cenzura: ktory ma jechac a nie wygladac Szkoda ze jak testowalismy to bylo mokro ale i tak zamiatała strasznie
_________________ SPRZEDAM DOSŁOWNIE WSZYSTKIE CZESCI DO E36 KAŻDA ŚRUBKA
mackillus316i, e30 jak e30 na 1 zut oka na ulicy bys nie zauwazyl, przydal by sie nowy lakierek i sprawy kosmetyczne To typowy ktory ma jechac a nie wygladac Szkoda ze jak testowalismy to bylo mokro ale i tak zamiatała strasznie
stara spiewka jak ma jechac a nie wygladac? a co to rajdówka startuje w wyscigach, drifcie itp. znam mnóstwo aut ktore rewelacyjnie jezdza i jeszcze lepiej wygladaja!!! znów nie ma opon? trakcji brakuje a co to V8 zeby nie mozna przeniesc napedy na koła. M52 w e30 wybaczcie chlopaki ale to juz przeszlosc i raczej jaj podczas jazdy nie urywa!!! Adam skoncz wreszcie to auto i pokaz jak wyglada bo jedyne co słychac od kliku lat to jakie to niesamowite auto
zdj auta sa tzn spod maski
zdj auta mam moze wkleje,to zwykly sedan troche powgniatany pare pecherzy rdzy,sprawny idealny technicznie
nie robiony na pokaz tylko do zapier.........
do zabawy do katowania nie patrzac na nic
takie zadanie spelnia kto widzial jechal wie ze to auto jedzie bardzo dobrze jak na m52 2,8l
moge sobie wkladac np silnik z m3 z m5 z e65 ale mi sie nie chce,chyba ze mi wroci zapal z przed 2 lat
pozdro
_________________ bmw czesci nowe orginalne zamienniki takze uzywane,auta z anglii,do rejestracji,cale auta-dawcy na swapa,elektronika ,mechanika do swapu
505-727-104
Wysłany: 2009-03-20, 10:12
Temat jest w dziale projekty Projekt to był swego czasu pionierski w naszym kraju. Mi wystarczą zdjęcia pod maską i wykres, który i dzisiaj na mnie robi wrażenie