Zacne auto posiada Maciek-nie jednego na światłach wyleczy kół raczej bym nie zmieniał -CIchociemNy to cichociemny zawieszenie rewelacja w połączeniu z 14" Radkappe Original Bmw Teile pozdro do widoku w realu już...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Trochę polatałem na półslikach R1R i muszę przyznać, że kleją się pięknie
Szczerze polecam te gumy. Nie mogę porównywać ich z R888, bo na takich nie jeździłem ale w stosunku do T1R jest wyraźniej lepiej.
Nawet na mokrym nie ma wielkiej tragedii ale rozgrzane muszą być..
Narazie R1R i Oz odpoczną trochę..
Ostatnio zostały usunięte wgniotki z prawych drzwi i maski metodą bezinwazyjną (bez ingerencji w lakier).
Magicy z przyssawkami i innymi patentami dali rade.
Odświeżony został też lakier (glinka, polerka, wosk).
No i na koniec "Back to the Oldschool"
Classic Style
Długo poszukiwane w końcu same się znalazły
BBs Mahle 7x15 ET13 i baloniki Falken Ziex 195/50R15
Kilka fotek tak na szybko przed jutrzejszym wyjazdem do Tarnowa. Gwint max góra. Chciałem skręcić ale deszcz zaczął padać więc jutro na miejscu sie zobaczy
Sephia "Retro Style"
Black&White
Za pomoc podziękowania dla:
Puz, Maerik, Adrian e30, Mattim_bmw, Miro, Borbet, Barabus, Paul.
Na koniec prośba do Was forumowicze, brakuje mi jednego dekielka
Będę wdzięczny za wszelkie namiary jeśli komuś wpadnie gdzieś w oko.
Pzdr
Ostatnio zmieniony przez mackillus316i 2009-06-12, 00:03, w całości zmieniany 3 razy
pieknie to wyglada, na glebe i bedzie jeszcze ladniej, przydalby sie z tylu rant ze 3 cale to by dopiero wygladalo, te oz'ty to pogon bo juz niebeda potrzebne. pozdro
Ostatnio zmieniony przez adrian e30 2009-06-12, 10:56, w całości zmieniany 1 raz
no wreszcie wygląda jak powinien, jestem pod wrażeniem.
a co do lakieru - kupiłeś już te wyprawki? bo ja się właśnie dowiedziałem że każdego koloru jest kilka odcieni, i jak pomalowałem swoim jedną rysę okazało się że zaprawkowy jest ciemniejszy
Bo zaprawkę mam nr 252, a calypso wychodziły 252/1, 252/2, i 252/3 który mam na aucie ...
[ Dodano: 2009-06-12, 14:08 ]
a co do dekielka to na allegro coś jest ale nie wiem czy potrzebujesz sam dekiel czy cały kapsel.
Paul,jedz na droge debinską kawalek za awf'em po lewej stronie obok wulkanizacji jest mieszalnia lakierow i dobiora ci odcien pod twoj strary lakier na ucie.