ale kto sciemnia,wystarczy czytanie ze zrozumieniem - napisałem w czasie teraźniejszym a nie przeszłym,co wiąże sie jednoznacznie z tym ze juz nie jaram, tyrałem ją,ale teraz dbam,wiec mysle iz złośliwosci Enza (po tym jak wyjechałem mu z jego blacharką) są nie na miejscu.
ale kto sciemnia,wystarczy czytanie ze zrozumieniem - napisałem w czasie teraźniejszym a nie przeszłym,co wiąże sie jednoznacznie z tym ze juz nie jaram, tyrałem ją,ale teraz dbam,wiec mysle iz złośliwosci Enza (po tym jak wyjechałem mu z jego blacharką) są nie na miejscu.
Stary, ja Ci wierzę, że nie jarasz - wyglądasz na niepalącego abstynenta
nudy na zlocie ,cos nie tak? fajna równa polana to czemu nie,auto sie nie męczy,obroty 2000-2500, fajna sprawa
cos Cie boli Enzo? moje auto i bede robil z nim co bede chciał, ja Ci nie mowie ze nie podoba mi sie Twoje auto,ze ma to złe czy to albo robisz z nim to czego nie powinienes teoretycznie.
[ Dodano: 2009-07-26, 15:19 ]
szkoda ze gregorowi takiego czegos nie mówiłeś jak takie cos robil,tylko ze on po dziurach i kamieniach...
albo szkoda ze nie pamietasz jak Ty po garazach i tych dziurach tam swoją piłowałeś.
Ale o so chodzi
Zapytalem grzecznie czy test szpery
Wiesz na garazach jest szuter, a to co innego typowe rajdowe warunki
A na trawie, to widzialem tylko palace gume seje, bo na asfalcie nie moga, no i... i twoja
Co do Gregora, to nie widzialem, moze sie nie chwalil tym akurat
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach