a co to jest na tym filmiku to cos pomaranczowego??
no wiec cała historia wygląda tak, niedaleko za polaną był zlot motocyklowy, idąc do auta to cos pomarańczowego rzucilo nam sie w oczy,postanowilismy podjechac, porobilismy zdjecia tego czegos,a ja ujrzałem polanke i postanowiłem wjechac tak,pasażerka zadowolona
moge wrzucic zdjecia tego czegos jak chcecie
a co to jest na tym filmiku to cos pomaranczowego??
no wiec cała historia wygląda tak, niedaleko za polaną był zlot motocyklowy, idąc do auta to cos pomarańczowego rzucilo nam sie w oczy,postanowilismy podjechac, porobilismy zdjecia tego czegos,a ja ujrzałem polanke i postanowiłem wjechac tak,pasażerka zadowolona
moge wrzucic zdjecia tego czegos jak chcecie
Poka te foty troche sie posmiejemy
moim zdanie kazdy ma jakis pomysl na tuning. widac ze w ta calibre jest wlozone sporo pracy i kasy i pewnie wlasciciel jest dumny z tego. ja nie popieram takiego tuningu bo dla mnie to wies ale kazdy ma swoj gust a o tym sie nie dyskutuje.
luzi Poszukaj zanim napiszesz !!! www.felgengarage.pl
Do³±czy³: 08 Lis 2008 Sk±d: KÄ™ty/Kraków
Wys³any: 2009-07-27, 18:52
to coś ma fajne felgi oprócz ich koloru oczywiście
najbardziej mnie smieszy jak ludzie robia samochod z zewnatrz na styl prosto z filmu "Fast & Furious" a pod maska np.1.6 100KM. na allegro mozna sie z tym bardzo czesto spotkac. lepiej jest ta kase zainwestowac w silnik a nie na jakies udziwnienia.
tak na dzien dzisiejszy sie prezentuje moja "ta jedyna"
na jednym zdjęciu z kumpla E36 (jest na forum,niech tez wrzuci zdjęcia )
na dzien dzisiejszy NIC wizualnie nie bedzie zmienianie w tym aucie, jest to dla mnie ideał e30,zadnych m plastików,niczego...
na przyszły sezon możliwe ze wjadą RSy lub cos podobnego kultowego
DODANO:
doszły dzisiaj nowe:
znaczek BMW INDYVIDUAL (widac go na drugiej fotce tez)
gałka ori do wąskiej (jeszcze tylko ori mieszek musze zanabyć)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach