Lukas, wykładzina po wstępnym czyszczeniu piękna
Max, no niestety albo lans albo sport wybrałem pierwsze ,
chciałbym aby następne e30 jednak było wyjadaczem (w ostatecznosci e36) . ale będzie mały potwór napewno ale najpierw trzeba jedno skończyć:)
A ten biedaczek bedzie gryzł glebę niestety tylko potocznie, ma nosić godnie miano "gleboszuracza" i przedewszystki lansodupowozu
pzdr
Przymiarka Gelbów
PS. Felgi przejsciowe, leżą w garażu , lepsze niz stal
Czas zakładać szyby, i właściwe felagi...no i GLEBA GLEBA GLEBA
_________________ Wszystko do e30 504-413-297
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2009-03-23, 08:35, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Widzę że nudno się zrobiło trochę w temacie, więc czas zabić ta nudę.
Postanowaiłem zafundować sobie trochę komfortu i wypasu do autka.
Tak się złożyło że teoretycznie pod nosem znalazłem takie oto bajerki (Seba dzięki !!!! )
Co by nie było że marnie, dostałem jeszcze coś takiego do tych sportów
I nie są to atrapy (mam nadzieje że nei musze tłumaczyć do czego one są)
No i z racji tego że leniwy się zrobiłem..tylko moje lenistwo jest tak przeogromne że nei wiem czy bedzie mi się chciało zakładac elektrykę
Trzeba tłumaczyć? czy pokazać resztę? bo nie zdążyłem zfotografować z rana.
Oczywiscie siedzenia są w komplecie z tyłem, stan..... bardzo dobry + jedno przetarcie w standardzie jak każdy stołek kierwocy
W międzyczasie działo się też troche z autem:
Rozwalona miska:
Enduro nie ? tak miski bym nie urwał.
Dalej, trzeba było obadać temat, dziurka nie duża, ale miska tak wyszlifowana że niech to strzeli.... zostało 1,5 - 2mm towaru(blachy, miski)..
...a skoro tak bidnie z miską, to chwila rozmowy ze spawaczem i temat wyszedł tak:
..spawacz dał taka łatę na najbardziej narazone miejsce i już troche strachu mniej, bo z taką grubością miski jak była to od zwykłego piasku mogłem znów podziurawić.
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2009-08-07, 08:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
dopiero zobaczyłem temat, no więc tak:
-folia na kierunkach troche wioskÄ… zalatuje
-za wysoko auto stoi
-halogeny zrob na żółto
-soczewki przydałyby sie jednakowe
-jakis ori spoilerek na klape
[ Dodano: 2009-08-07, 09:09 ]
i widziałbym w niej ori obrysówki
dopiero zobaczyłem temat, no więc tak:
-folia na kierunkach troche wioskÄ… zalatuje
-za wysoko auto stoi
-halogeny zrob na żółto
-soczewki przydałyby sie jednakowe
-jakis ori spoilerek na klape
[ Dodano: 2009-08-07, 09:09 ]
i widziałbym w niej ori obrysówki
- ja burżuj miastowy nie jestem,
- wciąż myśle - 75/55 FK
- nie ma po co żółcić jak po nowym roku muszą byc białe
- soczewki jednakowe...hmm mam w domu lae leń jestem
- spojlerka niet
- obrysówki...też mi się to podoba
Witam.
Dzieki wszytkim za opinie (a mojej czarnuli za spędzone ostatnie dwa lata razem)
AUTO WCZORAJ ZOSTA�O SPRZEDANE
Nie było żadnych powodów sprzedaży, nie wystawiałem nigdzie auta, myślałem o sprzedaży dopiero ale nie miałem konkretnych planów.
Trafił się ktoś konkretny, komu można zaufać że auto będzie żyło dalej i......pojechało na śląsk.. Że tak powiem, auto zostaje w rodzinie, nie poszło do byle kogo.
Powiem wam tak,... nie sprzedawajcie swoich e30tek. WREDNE UCZUCIE gdy widzisz jak odjeżdża twoje auto, serce skacze do gardła.....I nie mówcie ze to tylko rzecz nabyta, ja się za bardzo przywiązałem do tego autka . Mam nadzieje że nowy właściciel bedzie zadowolony i tego mu życzę. (No i żeby nie upalał )
Ostatnia fotka przed sprzedażą, i sporty w aucie.
25% rozumu mówi do mnie - e36 328
25% rozumu mówi też do mnie - e34
50% rozumu mówi - i tak jełopcu kupisz znów sobie e30(tyle że już r6) bo nie wytrzymasz, tylko musisz sobie uświadomić co żeś odpie..ił wczoraj.
Ostatnio zmieniony przez bono20002 2009-08-10, 08:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach