MAJSU_WuWuA jedyne co zrobiłem w programie do zdjęć tylko zmniejszyłem rozmiar i na dwóch dodałem czarną ramkę
trafiłem na dobre słońce i tak fajnie wyszły tak więc real bez trików żadnych
Ostatnio zmieniony przez CyRyL 2008-05-03, 11:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
MAJSU_WuWuA jedyne co zrobiłem w programie do zdjęć tylko zmniejszyłem rozmiar i na dwóch dodałem czarną ramkę
trafiłem na dobre słońce i tak fajnie wyszły tak więc real bez trików żadnych
Kurde bo zdjęcia są rewelacyjne ! Jak z prospektu Widzę że cykane Panasoniciem, ja kupiłem Canona i się zepsuł po tygodniu A foty też bez porównania gorsze.
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
trochę mizernie wyszedł pomiar, znaczy spodziewałem się czegoś więcej
wyszło
156.7 KM przy 5928 obr/min
200.9 NM przy 4363 obr/min
myślałem że będzie bliżej serii no ale cóż...
dolot troche jest nieszczelny (guma przy przepływce) ale to chyba nie ma takiego znaczenia
plany sie trochę spowolniły ponieważ zrobiłem sobie prawno kat A w tym sezonie i zakupiłem yamaszke miał być junak.... no cóż
co się zmieniło to przed borskiem zakupiłem ori znaczki przód tył
i mam już komplecik ładniutkich halogenów... tylko rozebrać i przeczyścić muszę po zimie założę...
Cytat:
Cyryl podobno dba lepiej o nią niż o dziewczynę
wiesz co Robert coś w tym musi być / moja druga ta lepsza połowa też czasem mi to zarzuca
ja tam tego nie widzÄ™
Ale to chyba większość z nas to samo ma
I widać to dokładnie na zdjęciach Piękna Sztuka
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Hmm.Dla mnie bomba! Wszysko ładnie pasuje,chociaż mam zastrzeżenia co do lotki na klapie.Jak dla mnie nie pasuje do kanciastej bryły auta.Pozdrawiam.
Hmm.Dla mnie bomba! Wszysko ładnie pasuje,chociaż mam zastrzeżenia co do lotki na klapie.Jak dla mnie nie pasuje do kanciastej bryły auta.Pozdrawiam.
No ale jest to nieodłączny element zestawu MTII, który być musi
dzięki mattim
jest trochę jeszcze do dokończenia ale nie śpieszy mi się ... mam pare lat na to ... nie zamierzam się rozstać z tą beemką za prędko
na dzień dzisiejszy klemy odpięte auto zimuje ... uzytkowane będzie sporadyczne w takie mrozy
jak kasa pozwoli może sie wezmę w końcu za ta skórkę na wiosne......
jakby zdjął tylną lotkę to tył wydawałby się taki ciężki z powodu tego kwadratowego zderzaka MTII
Być może, ale nie zrezygnowałbym całkiem z lotki na klapie... Broń boże. Znalazłbym jakąś bardziej komponującą się z autkiem,ale bez szaleństw. Nie żeby mnie wytykali palcem na ulicy oczywiście
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach