Ja Geil Schwager.....hätte aber vor dem Fotografieren mal den Teppich gesaugt
taaa.....szwagier kiedy ty sie ludzkiej mowy nauczysz....ehhh u mnie zawsze tak po robocie wyglada....niestety nieodkurzone....ale to sie jak zwykle nadrobi
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Juz o tym pisalem...lezy juz i czeka na odrobine moich dobrych checi (zeby do lakiernika zawiesc )....ale to juz naprawde niedloogo
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
528_driver,a gdzie ino o radiu jak pięknie jest zamontowane i taka pierdoła jak łącze usb gdzie jest zamontowane . Sam widziałem pełen PROFESJONALIZM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-06-23, 16:38 ]
troche na szybkiego i nietety telefonem zrobione (dlatego troche krzywo )
[ Dodano: 2009-06-29, 22:33 ]
i znow cos nowego
[ Dodano: 2009-06-29, 22:45 ]
zniknal w koncu hak....nareszcie......
[ Dodano: 2009-08-30, 19:39 ]
Dloogo sie nic nie dzialo.....mala przerwa urlopowa i wogoole.
Mala zmiana ale zawsze cos
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2009-09-03, 15:47, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Była zawsze mym wzorem do naśladowania uwielbiałem patrzeć na wszelkie mody a teraz...
[ Dodano: 2009-09-12, 20:02 ]
Gratuluję pięknej 3-litrówki Już jutro będę miał możliwość zobaczenia jej na własne oczka proszę o więcej zdjęć bo jestem już zazdrosny może jak pozwolisz to zrobię sobie zdjęcie z twoim maleństem
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach