co tam u kolegi slychac bo nic sie tu dawno nie dzialo w temacie? pozdro
Chwile musiałem jeźdić bez zaglądania do fury bo w garażu utknąłęm z inną furą. Ale już wszystko wraca do normy i pewnie dzieje się podobnie jak u Ciebie czyli heble na stole
Pozdr
doszła dokładka od ISa i czarny sufit zrobiłem ostatni. Muszę jeszcze pomalować na czarno zaślepkę silnika dachu i dorwać gdzieś czarne daszko przeciwsłoneczne. Chłodnica wpadła z Diesla i już są tarcze 312 i 17tki na przyszły sezon do założenia
Myślę powoli nad sprzedaniem sprzęta na wiosne i zbudowanie jakiegoś Coupe 3.2. Zobaczymy czy klienci się pojawią
myslalem ze zalozyles MT2 bo widzialem wczoraj na miescie czarne kombi na rs-ach i MT2,hmm czyli jakis nowy nabytek w poznaniu sie trafil . No to fajnie dzialasz .
PS. Ja bym na twoim miejscu wrzucil S-ke pod maske kombiaka,coupe juz jest za duzo . Pozdro
_________________ BMW (E30) & MOTORSPORT
M50 stroker 3,0L power N/A...
Dzięki Tymon Myślę że coś w okolicach 11 tyś, ale na innych kołach.
[ Dodano: 2009-10-29, 15:14 ]
dzidziusbmw napisa³/a:
myslalem ze zalozyles MT2 bo widzialem wczoraj na miescie czarne kombi na rs-ach i MT2,hmm czyli jakis nowy nabytek w poznaniu sie trafil . No to fajnie dzialasz .
PS. Ja bym na twoim miejscu wrzucil S-ke pod maske kombiaka,coupe juz jest za duzo . Pozdro
Hmm, mówisz że jeździ coś podobnego.. Nie widziałem póki co
Mam właśnie ochotę na S-ke ale wiesz jak to jest, jak coś robić to chyba coś nowego. Jak bym miał zostać przy tym aucie to chyba wiatrak by prędzej wpadł zobaczym co się w zimie urodzi w głowie. A Ty kiedy wyjeżdżasz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach