Witam ma ktos pojęcie ile trwa, ile kosztuje kurs spawacza gazowego (w zasadzie potrzebuje kwit na przepalanie gazowe). Ewentualnie ma ktoś namiar na kogoś kto zrobi kwit w expresie?
Pomóg³: 97 razy Do³±czy³: 14 Maj 2006 Sk±d: Lublin
Wys³any: 2009-11-20, 15:14
Kruczek, W przyszłym tygodniu będę się rejestrować bo chcę wyrwać trochę kasy na rozkręcenie biznesu, ale że kursy można robić to dobrze wiedzieć ; ]
elo stymi kursami to jest roznie co lepsze kursy np.operator koparko ladowarki po ktorych naprawde mozna znalesc robote to sa dla wtajemniczonych lub rodziny bo tak to nawet niepowiedza ze jest cos organizowanego a jak jakis chlam to biora na sile ludzi sciagaja niewiem pod ktory urzad podlegasz cypisek ale na melgiewskiej to wala rowno w_)((ja pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
Prawa jazdy B, C , C+E
Wózki widłowe
Koparko ładowarki
Spawacze MIG MAG Elektroda Przecinacze tlenowe
Niewiem co wam potrzeba ja wiem ze w pracy musze sie nameczyc aby na darmowy kurs przyszli ludzie a jak przyjda to aby go ukonczyli i nie dajemy kursow rodzinie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach