BBS RS022
8x16
ET24
4x100 (konwersja z 5x120)
otw. centr. 72,5
opony: Continental Sport Contact 195/45
Tył:
BBS RS022
9x16
ET24
4x100 (konwersja z 5x120)
otw. centr. 72,5
opony: Pirelli PZERO NERO 215/40
Kółeczka tak jak auto sobie zimują. Generalnie nie mogę doczekać się wiosny. Auto na pewno będzie jeszcze obniżane, ale jeszcze nie mogę się zdecydować ile i za pomocą czego. Kilka zdjęć z przymiarki:
No trochę zaniedbałem to forum, ale lepiej późno niż wcale
Auto muszę jeszcze obniżyć, poprawić końcówkę wydechu no i generalnie nie ma co planów wypisywać bo to niekończąca się opowieść. Powoli i z sercem, aby radość i przyjemność była.
Na żywo ten brak gleby aż tak w oczy się nie rzuca. Chyba pójdę na całość i od razu wceluję w gwint bo i tak żeby obniżyć muszę zmienić moje b4 i do tego sprężyny, a nie ma sensu znowu się ładować w 4 cylindry i wydawać kabonę w błoto skoro w przyszłości planuję wymienić piec i na pewno nie będą to cztery garnki Ciężko wcelować w idealne obniżenie, zawsze jest ten niedosyt, że za wysoko, ale można też w drugą stronę i trochę przesadzić. Do tego dochodzi ta nieszczęsna niska miska od isa tak więc prawdopodobnie ten sezon jeszcze przejeżdzę jak na isa przystało, a za jakiś czas jak trafi się silnik, z którym tego problemu nie będzie będę mógł bardziej poszurać.
Ciągle szukam odpowiedniego gewinde, mam już coś na oku, ale na razie cicho sza. Na pewno nie będzie to rozwiązanie k-sporta.
Kolego moze i glupia prosba akle czy moglbys pokierowac mnie jak zdobyc takie naklejki M-Technic bo pomalowaniu pozbylem sie swoich. ASO BMW? Jakis numer katalogowy podawac? Ile kosztowały? Bede wdzieczny za podpowiedz.
Coraz ladniej - gleba i bedzie konkret!! Powodzenia
Lotki na klapie nie będzie na forum e30 sporo o tym pisałem dlaczego, po prostu mi się nie podoba i uważam, że nie pasuje. Lotkę mam, ale nawet jej nie malowałem. W ostateczności kupię tylną klapę i pomaluje razem z lotką i będzie na wymianę.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach