zabafilip Poszukaj zanim napiszesz !!! Herbu �ada
Do³±czy³: 27 Pa¼ 2008 Sk±d: Åšmigiel/Leszno
Wys³any: 2009-11-13, 08:31
Szajbaa napisa³/a:
a to tam nie jest zakieta podłurznica w bagolu i podłoga?
Delikatnie podłoga się podniosła z jednej strony, ale będzie to kiedyś zrobione jak należy.
Nie razi mnie to na tyle żeby to teraz robić. Jak przyjdzie plastik i wyleci GAZ to tak trzeba będzie wspawać całe miejsce na koło zapasowe, wtedy się to pięknie naprostuje.
Podłużnica jest ok, podłoga delikatnie podniosła się do krawędzi podłużnicy.
Oczywiście blacharz to spie****ł (nie ruszał tego, nie wiem czemu), no ale cóż-polscy specjaliści.
Jak widać auto nie dostało bezpośredni w podłużnice (na szczęście), a tak poza tym raczej nie miało innej kolizji. Podłużnice z przodu zdrowe, podłoga zdrowa, tak samo progi. Widać, że szkop dbał, bo auto było konserwowane specjalnym smarem w profilach zamkniętych i cały czas tam jest
Bardzo fajnie,że tak dopieszczasz samochód, bo jak wiadomo, diabeł tkwi w szczegółach.
I masz bardzo ładne BMW.
Z zapewnieniami że NIGDY nie sprzedasz życzę powodzenia, bo cała masa osób tak zapewniała, a sprzedawała lub wymieniała na lepszy/nowszy model predzej czy później z różnych przyczyn.
Gratulacje autka!
_________________ Benzyna zamiast krwi...
zabafilip, jeszcze jedno, widzę że mamy wiele wspólnego, bo również mam mega dropsa na punkcie swojego auta i wszystko jest na jak najwyższym poziomie, ale jak tak czytam twoje posty to piszesz o plastiku, nie lepiej do takiego ideału dać np M20B25
_________________ Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
Do³±czy³: 27 Pa¼ 2008 Sk±d: Åšmigiel/Leszno
Wys³any: 2010-01-31, 14:24
Tymon napisa³/a:
zabafilip, jest cudowna
Alpinki już są czy podpis to jakiś virtual
Nie, nie to VT ale na lato będą
pejafreak napisa³/a:
Auto wyglada jak by z Fabryki dopiero wyjechalo
Dzięki
Tymon napisa³/a:
zabafilip, jeszcze jedno, widzę że mamy wiele wspólnego, bo również mam mega dropsa na punkcie swojego auta i wszystko jest na jak najwyższym poziomie, ale jak tak czytam twoje posty to piszesz o plastiku, nie lepiej do takiego ideału dać np M20B25
Nie wiem, czy będzie stać mnie na 2 autko a m52TUB28 pali zdecydowanie mniej od m20b25. A jak już bedzie docelowy silnik to gaz wyleci.
Wahacze prawie rozebrane i przygotowane do piaskowania.
Niestety na jednej piaście została połowa łożyska i trzeba będzie jeszcze trochę powalczyć :zly:
Po piaskowaniu idÄ… do proszku
Kolejne rarytasy
Kolejne wygłuszenie (zapasowe), igiełeczka, tylko do wyczyszczenia .
Dodatkowo komplecik spineczek
Znaczek na tylnÄ… klapÄ™ w super stanie
Wahacze już przygotowane do piaskowania i malowania.
Tuleje zdjęte według mojego pomysłu
zabafilip, nie chcę cię straszyć ale kiedyś też tak wyciągałem tuleje z wahaczy. potem musiałem ściągać ramiona wahacza do środka bo rozszedł się na 0.5 centymetra.
Wys³any: 2010-02-05, 08:58
Cypisek napisa³/a:
zabafilip, nie chcę cię straszyć ale kiedyś też tak wyciągałem tuleje z wahaczy. potem musiałem ściągać ramiona wahacza do środka bo rozszedł się na 0.5 centymetra.
Ja chyba ściągałem tulejki do środka. Jeżeli zeszło się, to rozejść też się może. Nie pamiętam już w którą stronę kręciłem, w każdym razie ciepło miałem jak zobaczyłem że nie trzyma wymiaru.
Wys³any: 2010-02-27, 13:39
Witam,
Plany:
- poprawienie blacharki
- nowy lakier
- 5x120 (przód E36, tył piasty E30 M3)
- szeroko + nisko
- Recaro + kanapa z M3 w skórze
- modzony IS z Clean Lookiem
- fajne TAILE
- itp. itd.
KIEDYÅš:
TERAZ:
TEILE:
AKU w bagażnik:
Zakola z ASO:
Uchylane szybska:
Pas z ASO:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach