Wysłany: 2010-01-04, 21:46
Karola_drift napisał/a:
Sosen - hej!!! no wlasnie zbroje sie na sezon - zamierzam wystartowac we wszystkich zawodach organizowanych przez SSS i przez zespol z Wyrazowa )
A Ty jak?? slyszalam ze pozbyles sie autka...
nie nie, nie sprzedałem sprzętu i w przyszłym roku gdzieś tam się pojawię, ale sytuacja głównie zależy od monety
pozdrawiam i do zobaczenia
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Wysłany: 2010-01-04, 22:00
Sosen napisał/a:
nie nie, nie sprzedałem sprzętu i w przyszłym roku gdzieś tam się pojawię, ale sytuacja głównie zależy od monety
pozdrawiam i do zobaczenia
nie zawiedz wiernyh fanow Lukaszu
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Sosen - no taaaaak.. jak moglam uwierzyc plotkom???? na wlasnej d... sie jeszcze nie nauczylam.. no to suuuuper! Do zobaczenia!!!! :):)
Tymon - who knows?... hehehe trzeba miec fantazje i jaja jak to powiedzial 528_driver
Kamil - chyba nie bedzie najmocniejszy.. chyba.. nie jestem pewna. Wydaje mi sie, ze bedzie kilka jednostek powyzej 500KM. Ale niewatpliwie dzikus bedzie jednym z mocniejszych driftowozow
Wysłany: 2010-01-04, 22:07
qrde bede musial obejrzec bestie w akcji....bede kciuki trzymal....za dwoje teraz.......eh jak dobrze ze 2 lapy mam
_________________ I Drive Like a Devil......I Feel Like a God...I Die Like a Hero
....i znow powrot do m52b28
Zycie jest zbyt krotkie zeby jezdzic Dieslem
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2010-01-04, 23:00
Cześć Karola! Miło że zawitałaś w nasze skromne progi!
No i fantastycznie że W KOŃCU POLSKA MA DRIFT (przepraszam za wyrażenie) LASKĘ W PEŁNEJ KRASIE!
Życzę powodzenia, a przede wszystkim bezawaryjności!
Pełną! HEJ!!!
Ja od siebie napisze tyle że jeżeli chodzi o moją dbałość o to co ori to jest baaardzo duzy minus za motor! Ale że to driftowóz i żądzi się całkowicie innymi prawami niż zwykłe auto do jazdy po ulicach to OGROMNY plus za wpakowanie czegoś co teoretycznie wogóle w BMW nie ma racji bytu! Widać udało się i nawet jeździ! Będzie zamiatać niezle! Czekam z niecierpliwością na fotki po poszerzeniu auta! Wielkie gratulacje za podejście do tematu i szacuneczek z mojej strony!
Silnik zgadza się może nie fajny, bo nie Bmw, ale zgadzam się z Twoimi słowami Karola.
Widziałem fotki jakiś czas temu robią wrażenie. Gratki i życzę udanych dalszych postępów z autem i sukcesów. Wszystko ładnie pięknie oprócz jednego minusa. Jesteś zajęta! (wiadomo w jakim znaczeniu .)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Wrz 2005 Skąd: Pacanów..... :))))))
Wysłany: 2010-01-04, 23:37
Cześć Karola!
Konkret projekt! Zresztą mówiłem Ci to jak rozmawialiśmy na bemowie w maju (na ćwiartce)
Jak dodawałem gazu na LS1 to był orgazm ciekawi mnie jak jest teraz...
Pozdrawiam I powodzenia życze!
Paweł.
P.S.
Piękny odjazd wtedy w bemowie zrobiłas tylko czemu sie ochrona czepiała...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ostatnio zmieniony przez KORDI 2010-01-04, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Niektorzy troszke przesadzają z opiniami negatywnymi, przeciez to nie bedzie klasykiem... wyluzyjcie:)
Super projekt podoba mi się Bardzo uwielbiam takie projekty, bo sam kiedys mialem ale.. Polaka z sercem Japończyka:D super sprawa:D
Jestem pelen podziwu i jakbym mogł, to bym się chyba oświadczył, hehe
pozdrawiam
_________________ wszystko można...ale nie zawsze wypada.
Apropos silnika, moim zdaniem w tej kat. nie liczy się już nic tzn. samochód do driftu to samochód do driftu bez podziału na marki, modele itd. itp. ma być tak zrobione by dobrze jechał bokiem
Wysłany: 2010-01-05, 23:59
A ja bym z miłą chęcią śmigał E30 z big blokiem po ulicach.
Piękne auto koleżanko
Ale wolałbym latać pojazdem , w którym ten silnik montowany był fabrycznie Vette to moje marzenie
Ostatnio zmieniony przez valdi80 2010-01-06, 00:00, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 23 Paź 2004 Skąd: Radom
Wysłany: 2010-01-06, 11:30
Coś mi się wydaje, że szykuje się niezła rywalizacja pomiędzy "pomarańczowo-czarnymi" i "różowymi" kibicami. A czy większa koszulka dla mnie (taka na szóstkę) znajdzie się? Czy nie?