siemka ponownie chłopaki.
zmieniłem znów autko i chciałbym się pochwalić przed wami. póki co tylko 2 fotki poprzedniego właściciela, jak się pogoda poprawi to wrzucę lepszą galerię auta.
a więc co najważniejsze jest pod maską czyli V8 4,0 286 KM i 400 Nm
no a z zewnątrz przepiękny jak dla mnie M-Pakiet
plany co do modów są i będę je wprowadzał na forum razem z galerią zmian
Bardzo ładny silniczek
bunia także bardzo piękne
_________________ Nie raz nie dwa opony pękały
Lecz najważniejsze jest serce w Beemie,
Motor pod maskÄ… jak dziki zwierz drzemie.
Gdy go obudzisz i dasz mu jeść,
Przez całe życie będzie Cię wieźć.
Zdradzi dziewczyna, przyjaciel i żona,
Ale na pewno nie będzie to ona
a więc pokrótce jakie plany, dotyczące tylko modów, a nie technicznie auta ( w czym poprawić Szpopera )
1. indywidualne tablice,
2. czarny sufit,
3. felgi do pakietu M5,
4. zmiana skrzyni biegów na manualną, może co niektórzy mnie tu za to skarcą,
5. dokupić lampy tylne i przednie w wersji BH, aby co chwila była inna
6. zrobić coś z zawiasem, bo drażni mnie wygląd motorówki,
7. zmienić foteliki na Sportsitze,
8. założyć obrysówki z ori listwami.
9. założyć zegary od M5, jeśli będą pasowały,
10. i pewnie wiele innych rzeczy które okażą się w praniu.
kolejność nie jest brana pod uwagę, co uda mi się zmodzić pierwsze na pewno was poinformuje.
_________________ moje byłe E30 325i
Ostatnio zmieniony przez Vitek_Slupsk 2010-01-18, 18:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
co do lamp tylnych i przednich to tak jak napisałem kupił bym drugi zestaw aby sobie w razie co przeskakiwać, z jednej str jest parę czarnych e34 z M-Techem i białym kierunkiem a mało z BH.
oto dwie fotki w zimowej aurze jaka dopisała w moim rodzinnym mieście, widok z mojego pokoju ( w tle e34, reszta gamy rodzinnej BMW e32 brata i e36 ojca)
panie kierowniku karuzeli śniegu mało ponieważ brat już dzień wcześniej przygotował mi miejsce parkingowe, ogólnie śniegu jest tyle, że zderzakiem przednim przy seryjnym zawieszeniu trę o śnieg, po tym jak pług przejechał, masakra jak mam auta nie pamiętam takiej zimy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach