a więc aby nie było że z e34 nic się nie dzieje parę fotek z małymi zmianami:
więc angielska wersja OBC została zamieniona
na niemieckÄ…
w liczniku też nastąpiła mała zmiana, przed:
po:
a z planów mogę zdradzić, że zostały już zakupione małe gadżety, zamówione jeszcze inne, co i jak będę umieszczał razem z fotorelacjami.
z racji takiej, że po 1 nie trawie angielskiego, po 2 mieszkam w Niemczech, po 3 komunikaty na liczniku wyświetlają mi się po niemiecku i tak OBC wg mnie się gryzło z licznikiem.
z racji takiej, że po 1 nie trawie angielskiego, po 2 mieszkam w Niemczech, po 3 komunikaty na liczniku wyświetlają mi się po niemiecku i tak OBC wg mnie się gryzło z licznikiem.
pozdrawiam Vitek.
po tej argumentacji to już chyba nie ma co tego komentować? Vitek dba o szczegóły i to mu się chwali, w końcu samochód ma być dla niego, a skoro dzięki temu lepiej się w nim czuje to przecież nic nie stało na przeszkodzie...
pozdro
co do zmiany licznika na ///M5 to ponoć nie jest to możliwe ze względu na AUTOMAT, M5 nie wychodziło z automatem i nie ma programu do takiego licznika
no i w końcu pogoda się poprawiła i mogłem na spokojnie z bratem pogrzebać przy aucie.
w piątek dotarły do mnie długo oczekiwane Black Hella na tył:
tak autko wyglądało na starych lampach:
a tak jest teraz:
sorx za brudasa, ale na razie nie ma sensu myć auta.
w środku zawitały nowe ori dywaniki:
i tu już w aucie, pasują idealnie:
no i w końcu pozbyłem się drażniącego mnie telefonu:
Lampy fajne, ale walnij sobie na zderzak małe odblaski bo jak znam życie to niebiescy będą się czepiać. Fajnie wygląda coraz czarniej...:)
Dywaniki pasują idealnie, a telefon bym sobie zostawił, ale Twoja broszka. Pozdro
przy okazji pobytu w PL wymieniłem w aucie olej i zrobiłem dokładny przegląd techniczny u mojego mechanika i się przeraziłem. Ogólnie sporo przepłaciłem za nią, nie chce mi się tu wypisywać dokładnie co jest nie tak, bo by powstała z tego litania, ale przekonałem się już drugi raz że forumowe "laleczki" to są tylko na fotkach i na forach.
z racji że potrzebuje pieniądze auto jest na sprzedaż i wszelkie mody są wstrzymane.
co do zmiany licznika na ///M5 to ponoć nie jest to możliwe ze względu na AUTOMAT, M5 nie wychodziło z automatem i nie ma programu do takiego licznika
autko miodzio, tak trzymaj
a ACS ? pojawił się ostatnio na allegro.. cenka zaporowa ale czy były ACS w automatach?
_________________ Sex jest jak BMW... Radość z jazdy...
dziś naszła mnie taka mała chęć i pstryknąłem 5er parę fotek, wczoraj walczyłem w niej ze spryskiwaczami szyby przedniej i doszedłem do wniosku, że wywalam kolejny gadżet z niej, mianowicie intensywne mycie. przy okazji, że w święta byłem w PL kupiłem 5er chromowe żarówki w kierunki przód i tak wczoraj naszła mnie chęć ich wymiany i tu kolejna niespodzianka, przy próbie montażu oprawki w kierunek, wypadł owy, bo co się okazało zamontowany był na jedna śrubkę
a tu sesyjka:
taki oto widok mam co rano wychodzÄ…c z domu:
a tu co mnie drażni najbardziej w aucie, to ślady jakie zostawia po sobie e34 :zly:
a z tym przodem muszę w końcu zawalczyć, aby się upodobnił do tyłu:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach