Ciechan, zdradź nam tajemnicę.. Czemu kupiłeś tak zniszczone auto, chcąc je doprowadzić do igły? Czemu nie kupiłeś czegoś w łądnym stanie i nie dopracowywałeś? Bo kasa była (skoro na remont to tym bardziej na zakup)?
Kocie auto wcle nei bylo az tak bardzo zniszczone , nie przesadzaj.bylo lekoo stukniete przodem wiec wystarczylo powymieniac blaszki z przdu i juz bylo ok
ja tez kupilem auto w podobnym stanie za smieszne pieniadze bo tak jest taniej .wszystko robie sobie sam poza tym jak sie kupi jezdzace auto to mozna je dopieszczac etapami i nie trzeba miec od razu tyle kasy co przy zakupie auta w stanie idealnym a mozna smigac
_________________ Jak Ci powiedzÄ… ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
Ja kupiłem Baura głównie dlatego żeby było przy czym dłubać w garazżu:)
Mój był stanie mechanicznym - wydawało się igła - blacha od spodu troszku do zrobienia, a wiem ile władowałem....
Ciechan - podziwiam Twój zapał poważnie!Moje pierwsze autko to było e23 i przy zakupie wyglądała chyba gorzej:D Po 1,5 roku - malina;) ale kasy poszło tyle że... żałuje że nie kupiłem igły i jej nie dopiszczałem, lepiej bym na tym wyszedł;)
Mogę śmiało powiedzieć, że Ciechan to prawdziwy pasjonat marki i to własnie dzięki temu tak sumiennie odpicował swoją e30. Widziałem ją i słyszałem. Tak jak pisał Jacek, to auto chodzi chyba ciszej niż nowa M20 prosto z fabryki
Zadbana jest jak mało która, tu ukłon w stronę Tomcata944, u którego autko równiez "pachniało nowością"
I pomyśleć, że sprzedałem E30...
Trochę czasu minęło ale w końcu garść informacji i fotek mojej e30.
Pamiętając wygląd auta przy kupnie (zdjęcia na początku tematu), uparcie (czas) i wytrwale (kasa) dążyłem do tego co jest teraz.
W międzyczasie umarło 2-litrowe serce (pamiętny powrót z Borska) a szkoda bo było takie żwawe. Ale nic to - w jego miejscu pojawiło 2,5l oczywiście m20 musi być z epoki
Wszytko trwało prawie 3 lata, zmian było wiele i wiele pracy.
Dzięki wszystkim, którzy pomagali...
Autko piekne - a zaczynając od tajemniczego zgonu zdrowego silnika w powrocie ze zlotu (wtajemniczeni wiedzą co bylo przyczyną)- poprzez prawie załamanie nerwowe z powodu koejnych napraw silnika i otarcie się o decyzję o sprzedaniu aż do tego efektu końcowego jaki teraz podziwiamy - masa pracy i kasy oraz odrobinka pomocy przyjaciół.
_________________ E39 530d 00r
Ciechan Poszukaj zanim napiszesz !!! koszulkiexpress.pl
Zdrowie psychiczne zostało nieco nadszarpnięte - to fakt, swego czasu posiadałem całkiem sporą kolekcję głowic do M20 w swoim garażu ale w końcu wszystko szczęśliwie się skończyło. Teraz znowu gęba mi się cieszy gdy do niej wsiadam.
Ciechan, co ja mogę tu napisać... Wiem co było i wiem co jest. Wielki SZACUN!!!
Ja jeszcze tylko z czasem nie wyrabiam żeby swoją zrobić bo kasa jest... Eeehhh
_________________ Kurka... było 635csi ALPINA... Jest M20 B20 ale... "ciornaaa"!
Ciechan Poszukaj zanim napiszesz !!! koszulkiexpress.pl
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach