Wys³any: 2010-03-20, 22:34 Kilka pytaÅ„ odnoÅ›nie BMW.
Witam! Mam parę pytań(pytania te dotyczą BMW 320d E90 2005r) samochód mam dopiero 3 dzień także proszę o wyrozumiałość :
1. Nie posiadam instrukcji polskiej do tego samochodu a chciałbym się o nim coś dowiedzieć, Czy można ściągnąć taką instrukcje z internetu, ewentualnie gdzie można by było kupić wersję polską?
2. Jak w tym samochodzie uruchomić DVD?
3. Jak włączyć odtwarzacz CD?
Pytania 2 i 3 kierowane są do osób co miały styczność albo z tym samochodem albo z podobnym oprogramowaniem w komputerze pokładowym.
Pomóg³: 8 razy Do³±czy³: 24 Lip 2009 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2010-03-22, 15:14
hmmm... jezeli jest intrukcja po polsku w internecie to odezwij sie do Google
a jezeli on nie pomoże to pomoze ASO BMW... tam powinna byc za okreslona sume $$$. Jak juz ja zdobedziesz to moze sam odpowiesz sobie na pytanie nr 2 i 3.
tak na dobra sprawe czy plyta dvd czy tez cd nie powinna sie automatycznie odpalic zaraz po jej włozeniu....
Stary dzięki!! Uratowałeś mi kasę! Dzięki temu linkowi wydrukuje sobie ją i zaoszczędze sobie xd. Jeszcze raz wielkie dzięki
[ Dodano: 2010-03-25, 16:26 ]
Refresh.... bo mam jeszcze małe pytanko: ściągnąłem tą instrukcje patrze na nią a tam pisze rok wydania 2007 a moja bunia jest z 2005. czy to będzie miało jakieś znaczenie?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach