witam.
Od zakupu furmanki mam problem z nawiewem- wentylator chodzi elegancko na wszystkich prędkościach ale nawet na 4 biegu nie czuć podmuchu powietrza gdy przystawię rękę.Przednia szyba w taką pogodę jak teraz wiecznie mi paruje a nie mam czasu na rozbiurkę 3/4 auta i doktoryzowanie się w tym temacie.Gdzie szukać przyczyny? Czy e36 posiada filtr kabinowy? Gdzie go szukać i jak najszybciej wyjąć?
_________________ Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... Naprawdę.... Aż ciężko czasami ich wyprzedzić...
Kolego zależy czy masz klime czy też nie jeżeli masz to musisz wykręcić schowek ten nad nogami pasażera (6 śrubek) i po wyjęciu będziesz miał po lewej stronie jeszcze jedną po wykręceniu filterek jest twój.
Jeżeli nie masz klimy to filtr znajduje się na wentylatorze, otwierasz maske wyciągasz podszybie i filterek jest twój. Powodzenia przy wymianie.
_________________ Jest piękna, cudowna, wspaniała i szybka, lubi jak naciskasz przyśpieszając wtedy wie jak ciągnąć..............paliwo ze zbiornika...to twoja beemka.