Auto przetestowałem osobiście dobrze że odcięcie przy 220 km/h powstrzymało moją fantazję i święty Piotr pukający do szyby , bo nie wiadomo jak by się to skończyło . Zamiata niesamowicie , projekt pełen profesjonal , LUK za projekt 6+, gregor podchodź do buni z pokorą
ARLETKA - no cos panuje nad autem i auto daje rade jak kiedys bedzie okazja to cie przewiozę , narazie jeszcze kilka rzeczy do zamontowania i ogólnie takie pierdoły np jak dodatkowe zegary autogauge i inne ...
niebawem jesli bedzie chwilka jakis krótki filmik nagram jak sie palą laćie
http://www.youtube.com/watch?v=1yDGKvnIDw8 PIERWSZY dobry trening w grzybowie e30 sprawdziło sie swietnie spaliło sie 10 kompletów opon , filmik słaby troche ogólnie bede starał sie zrobic cos lepszego , Drugi trening odbył sie 14.10.2010 został polepszony skręt negatyw dystanse 3.5 cm na strone belka tył (koła z tyłu lapią równą przyczepnosc ) auto przygotowane jest już odpowiednio lecz w zimie bedą robione poszerzenia tył przód , bedzie naprawde szeroko
trzeba mu to przyznać że jest nieobliczalny A my ostatnio że tak powiem poznaliśmy się u Łukasza byleś z kolegami a ja pożyczałem sprężyny. Ten placyk z filmu jest w Staszowie ? Bo jakoś nie kojarzę takiego w tamtych rejonach a trzeba przyznać że jest niezły
Dzieki "urbi" , teraz juz niema gdie polatac tylko snieg został hehe
[ Dodano: 2010-12-17, 23:27 ]
Ten sezon juz zakończony , wspólpraca z firmą MGARAGE - jestem bardzo zadowolony z wszystkich prac które były włożone w mój samochód , powiekszony skret dał wieksze możliwosci wchodzenia bokiem w zakręt przy wiekszych predkosciach , przerobiona tylnia belka dała efekty które auto prowadzi sie stabilnie i zwiększa możliwosci manewru autem , wszystkie prace wykonane na najwyższym poziomie zero drutu profi robota na przyszły sezon auto bedzie poszerzone co zwiększy mozliwosci w drifcie ! Podziekowania dla firmy Mgarage