BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
[E34] High-Tech
Autor Wiadomość
528_driver 
Kierownik Karuzeli

Wysłany: 2011-06-17, 00:40   

no masakra....czekalem na ukonczenie projektu...gniecie na maxa !
gratki
Ostatnio zmieniony przez 528_driver 2011-06-17, 00:41, w całości zmieniany 1 raz  

tigwelder 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2011-07-31, 14:22   A myślałeś może o turbo???

A myślałeś może o turbo???
http://forums.bimmerforum...ad.php?t=656223

Kruczek 

Wysłany: 2011-08-03, 14:33   

kiedy to auto zacznie jeździć jak powinno ?

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2011-08-04, 08:27   

Kruczek napisał/a:
kiedy to auto zacznie jeździć jak powinno ?

Jak się dół zrobi :mg:

Zastanów się czy chcesz popisać na BK czy YT :lol:

pozdro
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2011-08-04, 09:41, w całości zmieniany 1 raz  

Kruczek 

Wysłany: 2011-08-04, 12:38   

Powodzenia w remoncie, oby się nie okazało że po będzie jeszcze więcej oleju pobierać 8-)
z tym pisaniem to chyba mnie z kimś pomyliłeś.

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2011-08-04, 14:11   

Kruczek napisał/a:
Powodzenia w remoncie, oby się nie okazało że po będzie jeszcze więcej oleju pobierać 8-)
z tym pisaniem to chyba mnie z kimś pomyliłeś.

Jeśli wypowiada się ktoś na YT, że ma v12 w e34, a w Twoim podpisie jest link do projektu v12 w e34, to jeśli nie Ty, to pewnie ktos od Ciebie :)

pozdro
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2011-08-04, 14:11, w całości zmieniany 1 raz  

mundek. 

Wysłany: 2011-08-05, 09:24   

wiadomość jaką dostałem od Ciebie postanowiłem opublikować tu, skoro skasowałeś rozmowę z YT , datego wrzuciłem 2 czasy :D nie wiem czemu Cię tak to poruszyło moje skomentowanie filmiku na yt czemu nie usuniesz komentarzy ,, fajnie jedzie" które mijają się z prawdą tylko skasowałeś mój zwróciłem tylko na błąd z eml z którym też miałem problem ale się z tym uporałem, i myślałem że ten komentarz zwróci Twoją uwagę na ten problem

Usunięto treść Wiadomości z youtube.com - brak zgody autora na publiczną publikację.

ps. porownujesz czas gdzie w pierwszym okrazeniu wyjebalem spina? :) ))
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2011-08-06, 13:13, w całości zmieniany 3 razy  

Kruczek 

Wysłany: 2011-08-05, 10:02   

Sam sobie zaprzeczasz, najpierw na YT piszesz ze zrobiłeś na torze e34 540 6b, później że auto jest typowym fun car i wcale do wyścigów nie służy. Pomijam tą kwestię, bo nie chodzi mi o to do czego to auto ma służyć, lecz o to że ten samochód NIE JEDZIE JAK POWINIEN. Wielki szum na każdym forum, po 50 stron tematów, v12 ze stajni ALPINY, a auto jedzie jak widać.
Musiałeś bardzo dawno temu kupić tą alpinę, co najmniej 5 lat temu bo już wtedy były e34 v12 w Polsce o których słyszałem i nawet dwie lub trzy widziałem na własne oczy.
Na zlocie byłem chwilowo, akurat Twoje auto jeździło, na następny przyjadę swoim autem, o ile uda mi się zapisać na listę startową haha
pozdr
Ostatnio zmieniony przez Kruczek 2011-08-05, 10:26, w całości zmieniany 1 raz  

s50 

Wysłany: 2011-08-05, 10:12   

Koszmarna praca... Myslalem ze V12 lepiej ryczy, a nie jak M20 bez katow i z dziurawym tlumikiem.

M62B35 -goly 1800zl
N52B30A -3.0SI 272KM -na czesci
S50B30 -komplet 10500zl

Wszystkie czesci BMW E38 735i 2001

Chmielu 
Beemka Importer

Wysłany: 2011-08-05, 11:11   

s50 napisał/a:
Koszmarna praca... Myslalem ze V12 lepiej ryczy, a nie jak M20 bez katow i z dziurawym tlumikiem.

Hahahahaha chyba m20 bez katów kolego nie słyszałeś, nie wiem czy to żart czy mówisz na poważnie :lol:

Moja wąska lampa:
http://beemka-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=39810

www.brp.net.pl

RoboCop 
Morder...ator

Wysłany: 2011-08-06, 01:42   

s50 napisał/a:

Dźwięk tej motorowni jak dla mnie był rewelacyjny, szczególnie przy obrotach od średnich wzwyż. Na pewno w niczym klang silnika Kajtka nie przypomina w niczym M20.

ps. V12 nigdy czy w BMW czy w Alpinie nie powinno "ryczeć" :)
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2011-08-06, 01:44, w całości zmieniany 2 razy  

s50 

Wysłany: 2011-08-06, 03:26   

To moje prywatne odczucie. Moze dzwiek na youtube i puszczony w laptopie nie oddaje polowy tego jak brzmi auto, ale wlasnie w polaczeniu youtuba i laptopa slysze gdzies w oddali M20 bez katow. Inna sprawa jest to ze skladjac takie auto postaral bym sie aby dzwiek silnika byl zblizony do oryginalu, bez zadnych sportowych wydechow itp, ale to oczywiscie jest kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje...

M62B35 -goly 1800zl
N52B30A -3.0SI 272KM -na czesci
S50B30 -komplet 10500zl

Wszystkie czesci BMW E38 735i 2001

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2011-08-06, 12:58   

Hahaha, niezłe jaja.

Ale zacznijmy od końca - mundek - co chciałeś osiągnąć wklejając na forum beemka-klub prywatną wiadomość jaką dostałeś ode mnie na youtube? Uszy Cię swędzą, czy taki cwaniak jesteś? Tymbardziej, że zdradzasz pewne kwestie finansowe :spoko: A może warto było sie zapytać czy możesz całą moją wypowiedź lub we fragmentach zacytować?
YT poczyściłem z całego off'a jeśli nie zauważyłeś.

Po drugie - porównanie czasów z Sybira 540 było podyktowanie jedynie faktem porównania 550i do m20b25, ale zapomniałeś o tym napisać - czyli kto się minął z prawdą? Zapomniałeś też napisać jak jechało 550i z 4 osobami na pokładzie - czyli jakieś +400kg... faktycznie - jak m20b25, szczególnie na oponie 255/45/17. Co do EML to myślisz, że mam BMW od wczoraj? Kupiłem za 3000zł e34 v12 na allegro i szukam poklasku? Człowieku - zobacz kiedy ten temat powstał. To auto się buduje już bardzo długo. Nie jeździ po zlotach, choć mógłbym zrobić tylko lakier i wsadzić 12" rsy w polerce. To się cały czas robi. Nie rób ze mnie debila, bo sam wychodzisz na pajaca. Wiem co to EML i niejedno BMW z nim miałem. Jak chcesz zabłyszczeć - to powiedz czemu ten EML świeci sie nawet po wyłączeniu zapłonu i zamknięciu auta? A może Cię zainteresuje fakt, że raz świeci EML raz nie. Hmmm, na pewno wiesz też, że auto pojedzie do Łodzi na elektrykę/elektronikę. Ale cóż - lepiej się przyjebać o EML, jakby ktoś był ślepy.

Drogi Kruczku - najpierw piszesz, że nie wiesz o co chodzi z YT, a teraz okazuje się, że masz w podpisie miejscowość o kodzie pocztowym mundka :brawo: I kto tu sobie sam zaprzecza?! Może zamiast napierd... w klawiaturę i wysyłac posty, PW i @ lepiej byłoby z kolegą swoim pogadać na żywo?!

Ale do rzeczy - NICZEMU SOBIE NIE ZAPRZECZAM i postaram Ci się PUBLICZNIE raz jeszcze wytłumaczyć - to 550i powstało z zajawki zrobienia czegoś ciekawego. Może za młody jestem i za mało widziałem, ale de facto nie przypominam sobie, żebym gdziekolwiek na spocie/zlocie/cargo czy pojeżdżawce widział e34 z silnikiem v12 alpiny i 6g manualem. Napisałem WAM OBU na YT, że jeśli miałby to być ścigant lub profi driftowóz, to bez problemu zarówno mnie stac by było na s62, a PUZ umiałby to zeswapować, bo już nie jeden taki silnik wsadził. Jesteście mistrze i dłubiecie już 20 lat, więc domyślam się, że wiecie jak jedzie s62 w e30 i w e34 i czym by się jazda różniła względem v12. Baaa, na pewno też wiecie ile ma wspólnego m70 ze sportem motorowym, szczególnie jednostka pochodząca z e32 w LONGU - tak, to supersportowe auto do ścigania :* Wracając do tematu - jak juz wybór padł na v12 to PUZ długo namawiał mnie na m73 ze względu na odświeżoną konsktrukcję i zdecydowanie młodszy silnik (rok produkcji). Czy uważasz więc, ze fakt, iż wybrałem klasyk z duszą - stare (89) m70 ALPINY był podyktowany tym, by mieć super bolid? Czy może chodziło o klasyka i coś nietuzinkowego?

Kruczku - a może boli Cię szum na forach? Bo mi się wydaje, że ten szum był zdecydowanie wcześniej niż swap v12?! Czy czasem sobie nie zaprzeczasz? Bo z tego co ja pamiętam - bardziej chodziło o gadżety, koło, glebę itp a dopiero pod koniec 2009 pojawił się SWAP NA v12?! Więc na :wink: sie prujesz i :x te swoje smutki o FORACH?
Auto przyjechało na Radom z bańką 5L oleju. Wiesz po co? Bo wiedziałem, że "NIE JEDZIE TAK JAK POWINNO" (silnik), ale chciałem jej dać w dupę, żeby sprawdzić zawias/przeniesienie napędu/wspomę itd - czyli całą resztę auta. Bo wyszedłem z założenia, że jak ma się coś zepsuć to blisko domu i w bezpiecznych warunkach. I wiesz co?! Kiedyś było to normalne, bo to było forum przyjaciół zajaranych PASJĄ DO BMW. I po miesiącu nikt się nie musiał obawiać, że przyjechał na tor, a cały pobyt przeleżał pod autem, bo się zawias wysrał, albo padł wysprzęglik. FAKTYCZNIE - MASZ RACJĘ - przepraszam, że przyjechałem do Radomia z 3 pasażerami takim ulepem. Polecam Ci też napisać na tych wszystkich forach Twoją ocenę sytuacji w stosunku do mojej 550i. Tylko wiesz co - ja tego nigdzie nie ukrywam, hahaha. Każdy wie, że teraz będziemy robić dół :!:

Drogi S50 - ocena pracy silnika i dźwięku wydechu przez głośniczki z laptopa mówi sama za siebie - auto jedzie jak m20b25, a więc nie dziw się, że dźwięk jest też jak m20b25. A katów faktycznie nie ma. Cały oryginalny wydech ALPINY został skradziony z warsztatu. W zeszłym roku auto było złożone na pełnym oryginalnym wydechu z katami. I co?! Nie było słychać zupełnie nic. Jedynie przy pełnym otwarciu przepustnicy wyziew z tłumików zdradzał fakt, że to musi być coś większego niż m20b25. Po sezonie stwierdziłem, że jak na fun car przystało musi być coś, co będzie cieszyć mordę od samego startu silnika. Tymbardziej dlatego, że to auto do sporadycznych pojeżdżawek.

W CZYMŚ JESZCE MOGĘ POMÓC? MOŻE COŚ WYJAŚNIĆ. Może potłumaczyć stan powłoki lakierniczej? Albo rozwiąć wątpliwości gdzie są BH, kremowe skóry, RS'y...

ŻENADA!

ps. przy kolejnej okazji zapraszam jednak na rozmowę na żywo - nie gryzę - a zapewne uchroni mnie to przed czytaniem banałów i tłumaczeniem jak krowie na polu co i jak było/jest/będzie!

pozdro
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2011-08-06, 13:15, w całości zmieniany 4 razy  

mundek. 

Wysłany: 2011-08-06, 14:53   

i znów czyszczenie żeby nikt nie widział :) Twoich interesujących uwag , nadal nie wiem o co tyle zachodu i pisania wypracowania na temat 2 komentarzy na YT na temat eml. każdy robi z swoim autem co chce ja ci nic nie mówi jak powinieneś zrobić. porozmawiać możemy na żywo tylko po co, oczywiście mam nadzieje że zaproponowałeś to wszystkim komentującym twoje filmiki. niech będzie że twoja jest twojsza, wole pomuczeć na granicy :)to powiesz co za elektronik robił elektrykę ?

mam nadzieje że tego nie ocenzurujesz, pozdrawiam

ps. dla przyglądających się tej wymian zdań nie jest możliwe wyciągnięcie obiektywnej oceny z uwagi na usunięcie i okrajanie moich argumentów, na yt a teraz tu, rozumiem że była to lekka krytyka (słuszna jak wspomina High-Tech) więc nie wiem czym został spowodowany potok słów od strony High-Tech

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2011-08-06, 16:57   

mundek. napisał/a:
nadal nie wiem o co tyle zachodu i pisania wypracowania na temat 2 komentarzy na YT na temat eml

Hmmm, ale za to wiesz na co tyle zachodu z EML, żeby się zarejestrowac wczoraj na BK :lol:

mundek - przeciez ty nie przytoczyłeś wypowiedzi z YT, tylko z PRYWATNEJ WIADOMOŚCI.

Poza tym - o co w końcu Ci chodzi? O EML, o to, że auto nie jedzie, czy o to, że jest filmik na YT, a może o to, że przyjechałem na Radom? Czy na filmiku ktoś tuszował przepalony olej? Wycinał dym z filmu? A może nagrał ktoś tak filmik, żeby nie było widać świecącego EML?

Napisane jest powyżej, że EML raz się świeci, a raz nie, a często świeci się po wyłączeniu zapłonu. Dlaczego nie oświecisz czytających co zrobić by było dobrze, albo nie napiszesz jak podłączyć imo w m54 lub nie rozpiszesz elektroniki w s54 publicznie...

Ja sie pytam - O CO CHODZI?! W czym problem? Bo nie rozumiem tej nagonki zupełnie.

mundek. napisał/a:
to powiesz co za elektronik robił elektrykę ?

Hehe, zdziwiłbyś się :lol: Nie jestem frajerem co za wszelką cenę chce komuś obrobić dupę. Auto będzie miało zrobione pierścienie, a następnie dokońćzoną elektronikę. Jeśli chodzi o przepustnice to nie martw się - otwierają się do końca.

pozdro
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2011-08-06, 18:46, w całości zmieniany 2 razy  

Kruczek 

Wysłany: 2011-08-06, 19:14   

Nigdzie o tym fakcie porównania do b25 nie napisałeś, jedyne co to Mundek napisał że jedzie jak e34 b25, więc wtrąciłeś to że objechałeś 540 więc ja tutaj mijania z prawdą nie widzę. Z 4 osobami na pokładzie jeździłeś po torze czy tylko na trasie do Radomia ? To że się "robi" pomijam, bo nigdzie nie napisałem że Twój samochód to ulep czy coś innego, więc debila możesz robić sam z siebie.
Nie interesuje mnie kto robił elektrykę i kto będzie po kim poprawiał, samo z siebie się nie powinno świecić więc pytania kieruj do swoich speców.
Co z tego że jesteśmy z tej samej miejscowości? Wszyscy Warszawiacy też mają się nie udzielać na forach tylko spotykać się w celu wymiany poglądów? wiec po co te wszystkie fora ?
Napisałeś że kiedy kupiłeś dawcę nie bylo zadnej e34 v12 w PL, nigdzie nie ująłeś że chodzi Ci tylko o v12 e34 z silnikiem alpiny.
Dla mnie mogłeś tam włożyć nawet silnik z poloneza caro lub trabanta 601, i wcale mnie nie interesuje ile to Cię kosztowało, i czy ktoś to potrafi włożyć.
Ostatnio zmieniony przez Kruczek 2011-08-06, 19:26, w całości zmieniany 1 raz  

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2011-08-06, 19:56   

Czyli nie znasz mundka?! :lol:

Kruczku - o co Ci chodzi, bo robi się jakiś niezły OFF TOP. A potem narzekanie, że ktoś ten OT czyści.

Słucham - w czym masz problem? Zadałeś pytanie kiedy auto będzie jeździć, na które chyba już Ci odpowiedziałem. Zresztą - chyba nie tylko na tym forum się pytałeś, ahahaha. Ale może trzeba Ci napisać na dwóch forach i YT, żeby do Ciebie dotarło :mg:

pozdro

Kruczek 

Wysłany: 2011-08-06, 20:07   

Znam Mundka i co z tego? jak również wielu innych użytkowników tego forum.
Skoro czyścisz komentarze na YT to czemu tutaj nie można pisać?
Komentarz że coś jest nie tak jest off topem, ale łał super to chodzi już nie.
Wyraziłem swoją opinię, że auto nie jedzie jak powinno, co w tym z off-topu?

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2011-08-06, 21:48   

Kruczek napisał/a:
Znam Mundka i co z tego?

Hahaha i kto sobie zaprzecza? Przed chwilą pisałeś, że mieszkanie w Orońsku, to tak samo jak w W-WA - nie wszyscy się muszą znać, a już na pewno Ty i mundek. Więc czyż "nie zaprzeczyłeś sam sobie"?

Kruczek napisał/a:
Skoro czyścisz komentarze na YT to czemu tutaj nie można pisać?
Komentarz że coś jest nie tak jest off topem, ale łał super to chodzi już nie.
Wyraziłem swoją opinię, że auto nie jedzie jak powinno, co w tym z off-topu?

Chesz pisac o mundku? o YT? o komentarzach? o e34? m70? eml? Pytam się raz jeszcze, bo zadałem Ci pytanie, a Ty mi znów z polemikom wyjechałeś zupełnie nie w temacie.

High-Tech napisał/a:
Słucham - w czym masz problem? Zadałeś pytanie kiedy auto będzie jeździć, na które chyba już Ci odpowiedziałem. Zresztą - chyba nie tylko na tym forum się pytałeś, ahahaha. Ale może trzeba Ci napisać na dwóch forach i YT, żeby do Ciebie dotarło :mg:

A teraz rozwieję Twoje kolejne spekulacje o tym, że w 4 osoby jechaliśmy tylko w trasie... Licz na głos ile osób jest w środku, bo znów się pomylisz w ułamkach.

Przejazd z High-Tech'em za kierownicą:

A teraz pytanie konkursowe, bo macie hamownie i G-TECH'a w oczach oraz miernik decybeli w uszach - ile kolega waży kg?

Łaaaał! NIE DO WIARY :wow: To już chyba inny przejazd skoro High-Tech robi zdjęcia z fotela pasażera. Kurdę - to chyba znów w 4 osoby na torze ;/

CUDA?! To teraz dopiero będzie Copperfield - kolejny przejazd - High-Tech siedzi z tyłu i filmuje, obok Kuba, Biceps za kierownicą i Sebek od e30 m54b30. A więc 1+1+1+1 = ??

http://www.youtube.com/watch?v=6uQS8aD_e8M

I jak? Coś jeszcze? Było przyjść - dałbym Ci się przejechać - wydałbyś OBIEKTYWNY werdykt czy jedzie jak m42, m20, czy tds... Ale zapytam raz jeszcze - co chcesz osiągnąć swoimi postami? Myślałem, że się pytasz po koleżeńsku - "kiedy auto zacznie jeździć". Ale w sumie faktycznie mogłem się zastanowić głębiej, dlaczego pytasz na różnych forach o to samo, hahaha. Sądzę, że jednak nie chodziło o nić "koleżeńskiego". Naprawdę nie rozumiem czy chcesz dogryźć, czy polepszyć własne ego. A może pochwalić? Może to nie to forum?! Albo nie ten dział, temat? :|

Zapomniałem po zlocie napisać, że jak zawsze było SUPER i świetnie się bawiłem. Ale nie wiedziałem, że po 3 tygodniach też będę się tak świetnie się bawił za sprawą Radomia, dzięki koledzy :*

ps. myślę, że 2-ka będzie ciekawsza, jak wleci dyfer, który ma odpowiednie przełożenie do 6b manuala, ahahaha.

Aha, przy okazji - moje zdjęcia 550i z wypadu na RADOM.

Biceps kierownik!

DRIFT TAXI :wink:

POZDRO i do zobaczenia za rok w RADOMIU!

AHA - jeszcze taki rodzynek...

MUNDZIU - 20 miejsce na 21 aut, podobno?
Szkoda, że zaliczyłem spina w pierwszym przejeździe, bo była by szansa na podium :wink:

Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2011-08-06, 22:04, w całości zmieniany 3 razy  

sybir 
wiatr z dupy

Wysłany: 2011-08-06, 22:54   

Łoo matko, jakie spięcia.
Kamil, faktem jest, że auto wygląda jak ulep. Faktem jest, że żre olej.
Ale to jest wszystko do zrobienia :!: . Niejeden by już miał
dość tej budowy auta, ale Ty konsekwentnie dążysz do celu.
A komuś chyba żal dupe ściska, że przy tym wszystkim się dobrze bawisz.
Ja mam gdzieś, jaki miałem czas. Jakbym chciał mieć lepszy
to mógłbym jechać agresywniej. Ale z kilku powodów jechałem
zachowawczo i nie mam zamiaru się nikomu z tego tłumaczyć
i nie chodzi tylko o opony jakie miałem.
Z resztą trochę widać na filmiku jak mi bardzo zależało :lol: :
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
sie ma

Kruczek 

Wysłany: 2011-08-07, 09:47   

Zadałem tylko pytanie czy z pasażerami jeździłeś również na torze więc nie rozumiem Twojego spięcia, nie wystarczy napisać tak z 4?
Dalej nie widzę nic wnoszącego w temat to kogo znam a kogo nie.
Komentarze na yt były na temat i dotyczące auta, więc tam żadnego offa nie widziałem? więc wychodzi że usuwasz komentarze takie jak Ci pasuje, przyrównanie do innego auta również jest off topem?
Sam wyjeżdzasz później z tym że ktoś Ci proponował s62 itp itd co mnie zupełnie nie interesuje.
jakie inne fora masz na myśli? syndykat? tam chyba już nie ma galerii Twojego 550i?

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2011-08-07, 13:33   

Kruczek napisał/a:
Zadałem tylko pytanie czy z pasażerami jeździłeś również na torze więc nie rozumiem Twojego spięcia, nie wystarczy napisać tak z 4?
Czy Ty masz problemy z pamięcią? To może z oczami - zajrzyj kilka postów wyżej. NAPISAŁEM, że wyjazd na tor był dla funu i dla przetestowania podzespołów 550i, a mimowszystko nie uważam, że jedzie jak m20b25, szczególnie, że śmigaliśmy po torze w 4 osoby. Ty zarzuciłes mi, że w 4 osoby, to conajwyżej na tor przyjechałem. A więc podważyłeś moje zdanie, to skoro Ci podałem dowód na zdjęciach, to wytłumacz mi czemu teraz mi tłumaczysz, że mogłem po prostu napisać, że jeździłem w 4 osoby. PRZECIEŻ to napisałem, zanim tego nie podważyłeś, ahahaha. Zresztą - jakbyś był w czytaniu postów taki bystry jak w oglądaniu przejazdu 550i zza płotu, to zauważyłbyś już dawno na syndykacie na tych samych fotkach, że wewnątrz jest komplet pasażerów, bo już tam komentowałeś auto :brawo:
Kruczek napisał/a:
Dalej nie widzę nic wnoszącego w temat to kogo znam a kogo nie.
Komentarze na yt były na temat i dotyczące auta, więc tam żadnego offa nie widziałem?
Bo to nie ma nic wnieść do tematu, tylko pokazać fakt, że ściemniasz! Nagle na syndykacie, YT i beemka klubie pisza dwie osoby z orońska, po czym pisze, że to twój kolega, a ty zaprzeczasz. Potem zmieniasz post i przyznajesz się, że mundka znasz :spoko:
Kruczek napisał/a:
więc wychodzi że usuwasz komentarze takie jak Ci pasuje, przyrównanie do innego auta również jest off topem?
Nie zmieniam komantarzy! Na YT zamiast komentarzy zrobiła sie dyskusja pomiędzy mną a mundkiem. Nie jestem biegły w YT, ale dostrzegłem, że na YT mozna wysyłac wiadomości PW. Jak tylko odkryłem tą możliwość - skasowałem całą kótnię, a do ciebie i mundka napisałem PW, bo nie wiedziałem kto jest kto. Jeśli nadal twierdzisz, że w filmie gdzie widać cały c\zas tylko zegary i świecący EML, błyskotliwym jest komentarz, że EML nie działa - to prosze - dodaj taki komantarz, nie usunę go :jupi:
Kruczek napisał/a:
Sam wyjeżdzasz później z tym że ktoś Ci proponował s62 itp itd co mnie zupełnie nie interesuje.
Dokładnie tak napisałem, że jeśli miałbym zamiar zrobić sobie driftowóz to wsadziłbym s62, bo były nawet takie rozmowy kiedyś z Krzyśkiem.
Kruczek napisał/a:
jakie inne fora masz na myśli? syndykat? tam chyba już nie ma galerii Twojego 550i?
A jednak chyba masz coś ze wzrokiem. Na syndykacie przez dwa czy 3 lata założyłem chyba 20 galeri swoich aut, a może i więcej. Jakbyś się wysilił, przynajmniej tak bardzo jak w przypadku wpisywania - "kiedy 550i będzie jechać", "550i nie jedzie", to zauważyłbyś, że po zmianach na syndykacie nadal są 3 moje BMW, w tym również 550i. :?

Czy coś więcej mam Ci wytłumaczyć? Wskazać palcem?

POZDRAWIAM.
Kamil, ten od 550i co jedzie conajwyżej jak m30b30 i zrobiła na Radomiu "20 czas..." :*
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2011-08-07, 13:53, w całości zmieniany 4 razy  

Kruczek 

Wysłany: 2011-08-07, 15:25   

Kruczek napisał/a:
Z 4 osobami na pokładzie jeździłeś po torze czy tylko na trasie do Radomia ?
gdzie tu widzisz jaki kolwiek zarzut? Gdzie zaprzeczyłem że to nie jest mój kolega ? Post owszem, edytowałem ale tylko ze względu na błąd ortograficzny. Kolejny wytwór Twojej wyobraźni, kłótni na yt żadnej nie było tylko porównanie do m20b25. Na syndykacie napisałem żebyś wrzucił filmik jak przyśpiesza, od czasu zmian w galeriach nie przeglądałem tematu i myslałem że temat został usunięty.
Ostatnio zmieniony przez Kruczek 2011-08-07, 15:28, w całości zmieniany 1 raz  

High-Tech 
///HTT

Wysłany: 2011-08-07, 16:56   

Kruczek, skoro wyedytowałeś tylko błąd ortograficzny, to gdzie twoje wypociny o tym, że w twojej miejscowosci, to tak jak w w-wie - nie kazdy musi sie znac :spoko: Znów sam sobie zaprzeczasz? Skończ, bo naprawdę nic nie wnosisz do tego tematu. Masz e34 550i to sobie wrzucaj filmiki nawet na porntuba i śmigaj po nurburgringu, naprawdę - nic mi do tego. Twoja piaskownica - twoje zabawki.

NARA!

Kruczek 

Wysłany: 2011-08-07, 20:55   

Tak tak, oczywiście masz rację, jesteś dłużej na forum więc Twoja racja jest niezaprzeczalna i nie podważalna,
Pozdrowienia ze wsi Orońsko

Odpowiedz do tematu